x


  • EUR
    4.7794
    USD
    4.3124
string(12) "turismhoreca"

Complexul Santa Maria Bay – definiția unui business de succes privind domeniul imobiliarelor

Deși mulți sunt cei care s-au lansat pe piața imobiliarelor cu proiecte ce sperau să fie de succes, numai unii dezvoltatori au rezistat și chiar au devenit un reper pentru români. Un exemplu în cazul căruia investiția a meritat până la ultimul leu este Santa Maria Bay, un concept nou de altfel ce a avut un feedback pozitiv  imediat. 

Author: Catalina Mares | Sursa: Money.ro | Publicat: 17.07.2019, 11:34

De obicei persoanele care se orientează după o nouă locuință au deja în vizor anumite aspecte bine determinate – visează la confort, modernitate privind arhitectura și stabilitate desigur. Este unul dintre motivele ce au stimulat dezvoltatorul proiectului Santa Maria Bay să realizeze un complex care să constituie un concept modern, aliniat standardelor europene, fiind de altfel și definiția actuală a vilelor ce alcătuiesc acest cartier de la țărmul Mării Negre, în Constanța. 

Deosebit pe piața imobiliarelor, Santa Maria Bay iese în evidență prin faptul că a depășit nivelul de  standard pe care îl are în general o casă – de a oferi proprietarilor confort și siguranță. Acesta transpune cu succes în realitate visul românilor de a adopta un stil de viață altfel, modern și totodată  fără grijile apăsătoare ale unei societăți cotidiene. 

Santa Maria Bay – complexul devenit o afacere de amploare, definită de succes

La fel de pretențios cum îi este numele, proiectul cuprinde trei tipologii de vile, fiecare pliindu-se pe nevoi de trai diverse, care au însă la bază principiul confortului și al siguranței. Prin ce se deosebesc acestea față de ceea ce se găsește în prezent pe piața imobiliarelor din România? Cu adevărat de apreciat sunt, înainte de toate, influențele stilului mediteranean autentic ce îi sunt specifice, alături de arhitectura  tradițional italiană a construcțiilor. 

De impact asupra publicului este și faptul că nu mai este vorba despre un proiect imobiliar aflat încă în construcție, ci despre un proiect imobiliar complet terminat cu o infrastructură cum nu regăsiți în România. Punctul comun al tuturor vilelor este reprezentat de materialele folosite în construcție – italienești, de calitate superioară. Despre cum arată și modul de prezentare al acestora pot afla cei interesați mai multe pe site-ul oficial al dezvoltatorului – https://www.santamariabay.ro, respectiv în rubrica dedicată complexului. 

Este un proiect deosebit și prin faptul că vilele de tip A, cele ce ocupă și cea mai mare suprafață – de 450 mp, dispun și de ascensor pentru ca accesul între etaje să se realizeze simplu și rapid.

Despre cum a reușit proiectul să fie unul de succes și cum a reușit să cucerească cu adevărat atenția celor interesați de o locuință la malul mării ar fi multe de spus. În mod definitoriu însă este rezultatul unei munci asidue, a încercării neobosite de a contura un proiect care să devină o comunitate pentru locuitori, mai presus de toate. Și-au adus contribuția în acest sens și fidelitatea pentru stilul mediteranean, completat cu elementele artistice tipice stilului sicilian, precum și cultura autohtonă, conturată prin numele purtate de străzile golfului – regăsind printre ele Strada Toma Caragiu sau strada Jean Constantin.

 Vilele din Santa Maria Bay – disponibile și pentru închiriat

Pentru a ii încuraja pe cei interesați să investească într-o astfel de vilă, dezvoltatorii proiectului le oferă posibilitatea de a experimenta pe viu traiul într-o astfel de locație. Astfel, cei interesați pot solicita pe site o ofertă personalizată privind închirierea unei vile, în condițiile dezvoltatorului. 

Complexul surprinde atat prin vilele impunătoare și în interior și în exterior, precum și prin alte aspecte de tipul teraselor exterioare, a spațiilor verzi, a infrastructurii generoase existente, promenadei, plaja amenajată a complexului. 

Pe scurt totul constituie o panoramă de poveste, un complex rezidențial definit de liniștea și relaxarea zilelor petrecute la mare, cu care cei ce petrec astfel concediile sunt obișnuiți, o vacanță perpetuă.

Surprinde plăcut publicul și faptul că pune la dispoziție posibilitatea de a face direct catre dezvoltator o plată eșalonată. Cei interesați pot afla mai multe despre proiectul imobiliar care a captat atenția tuturor pe piața de profil, accesând pagina oficială – santamariabay.ro. De altfel, un reprezentant va fi mereu la dispoziție pentru a furniza celor doritori și alte informații cu privire la vile, termeni, condiții, costuri sau alte detalii de interes.