Concertele și festivalurile verii 2024! Zeci de muzicieni celebri sunt așteptați să cânte în următoarele trei luni

A venit vara și concertele și festivalurile muzicale au revenit cu forțe proaspete. România se pregătește să primească numeroși artiști de renume care vor susține spectacole impresionante în această vară. Anul acesta organizatorii au folosit un buget enorm, de zeci de milioane de euro în sute de vedete ale scenei.

Marile concerte ale verii 2024! Ce artiști și-au anunțat prezența în România

Coldplay a dat startul sezonului cu două spectacole memorabile, care au atras atenția și peste granițele țării, datorită unei alegeri controversate ce a stârnit discuții printre spectatori.

Iată calendarul festivalurilor muzicale ale verii 2024 în România:

Iulie 2024

Neversea
Constanța, 4-7 iulie 2024
Festivalul Neversea va avea loc pe plaja Modern din Constanța. Artiști de renume precum Maluma, Dimitri Vegas, DJ Snake, Alok, Don Diablo, Gordo, Mahmut Orhan și Steve Aoki vor încânta publicul.

Gărâna Jazz Festival
Poiana Lupului, 11-14 iulie 2024
Cu o tradiție de 27 de ani, acest festival adună mii de pasionați de jazz din întreaga lume. Evenimentul se desfășoară într-un cadru natural impresionant și promite muzică de calitate.

Beach, Please!
Costinești, 11-13 iulie 2024
Cel mai mare festival de trap din România îl are ca headliner pe Travis Scott, alături de Wiz Khalifa, Ice Spice, Don Toliver, Chief Keef, Trippie Redd și 6IX9INE.

Rock la Mureș
Periam Port, 12-13 iulie 2024
Aflat la cea de-a XII-a ediție, acest festival open-air revine cu un line-up impresionant într-un nou format.

Electric Castle
Cluj-Napoca, 17-21 iulie 2024
Festivalul se desfășoară la Castelul Banffy din Bonțida și combină muzica, arta și tehnologia. Printre headlinerii de anul acesta se numără Massive Attack, Queens of the Stone Age, Chase & Status și Sean Paul.

Concertele și festivalurile verii 2024

ARTMania Festival
Sibiu, 26-28 iulie 2024
Festivalul, desfășurat în Piața Mare din Sibiu, este un punct de referință pentru iubitorii de rock și metal. Korn, Satyricon, The Flower Kings, Dream Theater și Nightwish sunt câțiva dintre artiștii care vor urca pe scenă.

Rockstadt Extreme Fest
Râșnov, 31 iulie – 4 august 2024
Cel mai mare festival de metal din România aduce peste 100 de trupe, inclusiv Kreator, Amon Amarth, Opeth, Dimmu Borgir, Testament, Lacuna Coil, Paradise Lost, Exodus și Sodom.

August 2024

UNTOLD
Cluj-Napoca, 1-4 august 2024
De la prima ediție, UNTOLD a devenit unul dintre cele mai populare festivaluri din Europa, atrăgând sute de mii de spectatori.

Septembrie 2024

Festivalul George Enescu
București, 31 august – 27 septembrie 2024
Cel mai important concurs de muzică clasică din România și unul dintre cele mai renumite din lume, atrage atât tineri muzicieni talentați, cât și orchestre de renume internațional.

Bucură-te de vara muzicală a anului 2024 în România!

Concertele și festivalurile verii 2024

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed