AcasăEconomieCONFERINŢA NEWS.RO - Răzvan Szilagyi: Toate aceste investiţii pe care trebuie...

CONFERINŢA NEWS.RO – Răzvan Szilagyi: Toate aceste investiţii pe care trebuie să le facem, din punctul meu de vedere, trebuie să fie acoperite şi din bani privaţi

“Cred că fondurile de investiţii trebuie şi pot să fie o parte din soluţie. La ce mă gândesc. Toată această tranziţie sau toate aceste investiţii pe care trebuie să le facem, din punctul meu de vedere, trebuie să fie acoperite şi din bani privaţi. Oricât de mult sună şi am auzit nişte sume foarte mari, pe oricare dintre noi poate ne sperie, 80 de miliarde, cu siguranţă, este nevoie de mult mai mulţi bani şi ca să recuperăm pe zonele în care am rămas în urmă, dar mai ales ca să putem să dezvoltăm alte zone”, a afirmat Răzvan Szilagyi. 
El a precizat că este important să ştim care sunt acele zone în care putem să fim campioni. 
“Cred că este foarte important ca noi să ştim care sunt acele zone în care putem să fim campioni. Şi firul logic ar fi următorul: cum putem să investim un miliard sau pe la un miliard pe care îi avem din PNRR, din banii statului, să putem să-i transformăm poate în zece, adică să aducem şi alt gen de finanţare prin piaţa de capital, prin fondurile de investiţii. Deci, din 1 să facem 10 şi mai departe acel 10 să fie investiţii în domenii competitive, care să producă încă un multiplu, să spunem de 10. Deci, cum am putea să ajungem de la un miliard investiţi în 100 de milioane să zicem generaţi”, a explicat Răzvan Szilagyi.
Evenimentului “RoInvest” este organizat de Agenţia de presă News.ro, în parteneriat cu Team Innovation Media şi Agenţia de PR şi comunicare Plurivox.
Partener principal al evenimentului este , iar parteneri sunt  şi .

Mai multe detalii despre eveniment la: 

 

 

Ultimele Articole