x


  • EUR
    4.7228
    USD
    4.1899
string(16) "instant-articles"

Conflict de interese? Cabinetul noului șef al ANAF se judecă cu Finanțele Publice

În calitate de șef al Cabinetului propriu Individual de Insolvență (CII), Mihaela Triculescu, noul președinte al ANAF, are mai multe procese pe rol în care se judecă cu Finanțele Publice Dolj.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 03.01.2019, 18:08

Potrivit portalului public al instanțelor de judecată, ce poate fi accesat aici, procesele privesc insolvența diferitor firme al căror lichidator este tocmai CII Mihaela Triculescu. Procesele opun, pe de o parte, cabinetul de insolvență al noului șef al ANAF și, pe de altă parte, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Dolj (DGRFP Dolj).

 

În unul dintre cele mai recente procese, DGRFP Dolj reclamă Curții de Apel o decizie a Oficiului Național al Registrului Comerțului privind firma Robelia Impex SRL al cărei lichidator este CII Mihaela Triculescu. În acest proces cabinetul are rol de intimat alături de firma Robelia și Oficiul Comerțului.

 

Portalul instanțelor nu dă detalii suplimentare, dar dosarul pare a fi activ cum lipsește decizia definitivă a instanței iar ultima modificare a dosarului a fost la jumătatea lunii trecute.

 

Portalul mai menționează cel puțin alte trei procese care au opus, pe de o parte, firme în insolvență și CII Mihaela Triculescu și, pe de altă parte, entități ale statului, probabil creditori ai firmelor în insolvență precum Finanțele Publice Locale sau Oficiliul Județean al Forțelor de Muncă. In aceste procese au fost însă pronunțate decizii definitive.

 

Digi24.ro a încercat să o contacteze telefonic pe Mihaela Triculescu pentru a afla câte procese curente există și ce se va întâmpla cu aceste dosare după ce va deveni șeful direcțiilor pentru finanțe publice ce se judecă cu cabinetul deținut de acesta. Triculescu nu a putut fi contactată telefonic.