Consilieră PSD și candidată PMP, victimele unui escorc de sinecuri grase

Ion Mihai Dinca, un recidivist din Gorj, a fost trimis in judecata pentru santaj si inselaciune dupa ce a santajat-o pe o profesoara pentru a renunta la postul din liceul in care lucra si a inselat alte doua femei carora le-a promis ca le rezolva anagajari la stat pe posturi bine platite.

 

Cele doua persoane „vrajite” de escroc sunt o consiliera judeteana PSD din Constanta, candidata pentru un nou mandat, si o fosta directoare DSV, candidata PMP pentru o primarie din Mehedinti.

 

Un dosar trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Targu-Jiu in septembrie 2019, dosar aflat pe rolul Judecatoriei Targu-Jiu, scoate la iveala modul in care Ion Mihai Dinca, un barbat de 50 de ani despre care presa locala scrie ca ar fi fost in trecut ofiter SRI, promitea posturi bine platite la stat sustinand ca este ofiter de informatii sau angajat al Guvernului, cu relatii la cel mai inalt nivel.

 

Profesoara care l-a infundat pe „ofiterul de informatii”

 

Escrocheria pusa la cale de Dinca a intrat in atentia autoritatilor in 2019, cand Bianca Madalina Baloi, o profesoara de Limba Romana de la Liceul Tehnologic Bilteni a fost la un pas sa isi piarda postul in urma unui ordin al Inspectoratului Scolar Judetean. In final, tanara a ramas la catedra, un site din Gorj scriind despre profesoara ca in trecut a postat pe retelele de socializare poze indecente.

 

Vazand articolele scrise despre profesoara, Dinca a sunat la secretariatul liceului la care preda Bianca Baloi, s-a recomandat angajat al Guvernului si a cerut numarul de telefon al profesoarei, pe care l-a si obtinut.

 

Ulterior, a sunat-o pe profesoara si i-a transmis ca lucreaza la Guvern, ca are cunostinta despre existenta unor filmulete compromitatoare cu ea, ca urmeaza ca filmuletele sa apara saptamanal in presa daca nu renunta la postul de profesoara in cadrul Liceului Tehnologic Bilteni.

 

In acelasi timp, Dinca i-a promis profesoarei ca are posibilitatea sa opreasca difuzarea acestor filmulete compromitatoare si poate sa intervina pentru angajarea sa pe un post foarte avantajos in Bucuresti.

 

Articolul integral pe ZIARE.COM

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed