AcasăEconomieConsiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Angelini Holding S.p.A. preia Famecccanica...

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Angelini Holding S.p.A. preia Famecccanica Data S.p.A.

”Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Angelini Holding S.p.A., Italia, preia Famecccanica Data S.p.A., Italia”, anunţă autoritatea de concurenţă.

”În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, anunţă autoritatea de concurenţă.

La nivel mondial, activitatea Grupului Angelini este structurată pe 6 paliere: produse farmaceutice, parfumerie şi îngrijire a pielii (frumuseţe), produse de îngrijire personală, produse de întreţinere a ţesăturilor şi de îngrijire casnică (prin societatea Fater), producţia şi comercializarea vinurilor fine, maşini pentru producţia şi ambalarea produselor de unică folosinţă de igienă (prin societatea Fameccanica), alimente pentru copii (prin intermediul unui joint-venture cu Hero Group).

În România, Grupul Angelini activează prin intermediul a două subsidiare: Angelini Pharmaceuticals România S.R.L. (activă pe segmentul produse farmaceutice) şi Fater Central Europe S.R.L. (activă pe segmentul îngrijire personală, produse pentru întreţinerea ţesăturilor şi produse de îngrijire casnică).

Fameccanica  are ca obiect principal de activitate fabricarea de produse industriale, maşinării. Fameccanica deţine controlul administrativ şi corporativ al Fameccanica Group –  centru de dezvoltare şi proiectare a tuturor platformelor tehnologice Fameccanica pentru fabricarea de maşinării inovatoare.

 

Ultimele Articole