Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Barentz International BV preia compania Noak&CO GmbH

0
4
Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Barentz International BV preia compania Noak&CO GmbH

”Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Barentz International B.V. intenţionează să preia compania Noack & CO GmbH”, a informat autoritatea de concurenţă.

În urma analizei acestei concentrări economice, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea notificată nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Barentz este un distribuitor global de ingrediente utilizate în mai multe sectoare: alimentar, farmaceutic, produse de îngrijire personală, nutriţie animală.

Noack activează pe piaţa comercializării şi distribuţiei de produse, tehnologii şi soluţii pentru industria alimentară şi cea a nutriţiei animale din Europa. Noack distribuie în România produse pentru industria hranei pentru animale, produse de diagnostic agroalimentar, diagnostic veterinar şi instrumente analitice pentru clienţi din industria agriculturii, nutriţiei şi alimentară.