AcasăEconomieConsiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care grupul Wendel preia compania Propak...

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care grupul Wendel preia compania Propak Ambalaj Üretim ve Pazarlama A.S. din Turcia

“Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care grupul Wendel, prin intermediul Constantia Flexibles International GmbH, preia compania Propak Ambalaj Üretim ve Pazarlama A.S., Turcia”, a informat autoritatea de concurenţă.

“În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, mai arată autoritatea de concurenţă.

 Wendel este un grup de investiţii ce deţine un portofoliu de societăţi care activează în diverse industrii, precum fabricarea de ambalaje flexibile, certificare şi verificare, fabricarea şi distribuţia de vopseluri, servicii de formare, infrastructură globală de telecomunicaţii mobile sau fabricarea de materiale de acoperire şi produse de finisare a pielii de înaltă performanţă. Grupul Wendel este prezent pe piaţa românească prin intermediul companiei Bureau Veritas care desfăşoară activităţi de testare, verificare şi certificare.

Propak Ambalaj Üretim ve Pazarlama Anonim Şirketi din Turcia activează în domeniul producerii şi comercializării de ambalaje flexibile pentru industria alimentară şi nealimentară.

 

 


 

Ultimele Articole