AcasăGeneralCONSTANȚA: Autorizații pe bandă rulantă pentru un apropiat al lui RADU MAZĂRE...

CONSTANȚA: Autorizații pe bandă rulantă pentru un apropiat al lui RADU MAZĂRE după ce primarul PSD a pierdut alegerile

După 27 septembrie, ziua în care Decebal Făgădău (PSD) a pierdut alegerile locale din Constanța în favoarea candidatului PNL Vergil Chițac, administrația locală a emis 33 de autorizații de construire pentru case, blocuri sau hoteluri, atât în Constanța, cât și în stațiunea Mamaia.

Virgil Musta cere STARE DE URGENȚĂ: Trei săptămâni sunt suficiente

 

În trei săptămâni (27 septembrie-20 octombrie), Primăria Constanța a emis autorizații de construire pentru 4 blocuri de 5, 6, 8, respectiv 9 etaje în Mamaia. O analiză Info Sud-Est de la începutul lui 2018 arăta că, în perioada 2015-2017, aceeași administrație a emis autorizații de construire pentru 21 de blocuri în stațiunea Mamaia.

 

Trădare pe scena politică! PSD-ul l-a furat înainte de alegerile parlamentare

 

Prin comparație, în ultimele trei săptămâni Primăria Constanța a emis autorizații de construire în stațiune cât a emis în jumătate de an din perioada 2015-2017.

 

Una dintre autorizațiile emise în ultimele trei săptămâni a ajuns la societatea Nitalexil, prin intermediul Solid House SRL.

 

Nitalexil este o societate care a beneficiat de terenuri retrocedate în Mamaia în timpul administrației Radu Mazăre și care are sediul social la aceeași adresă unde erau localizate toate firmele importante din portofoliul grupului Radu Mazăre-Nicușor Constantinescu-Sorin Strutinsky: Holland Developement Group, Millenium Global Development SA și Bulevard SA, toate implicate în dosarele de corupție ale celor trei.

 

 

Articolul integral pe INFO-SUD-EST.RO

 

 

 

Ultimele Articole