x


  • EUR
    4.8422
    USD
    4.4424
string(7) "politic"

CONTRAATACUL femeilor din PSD. Este vizat LUDOVIC ORBAN

Femeile din PSD condamnă ”maniera incalificabilă” prin care Ludovic Orban încearcă "să răstoarne" Guvernul condus Viorica Dăncilă.

Author: Mihai Voican | Sursa: NEWS.RO | Publicat: 06.07.2018, 18:00

Organizaţia Femeilor Social-Democrate (OSFD) condamnă “maniera incalificabilă” prin care preşedintele PNL, Ludovic Orban, încearcă “să răstoarne” Guvernul condus Viorica Dăncilă, a transmis vineri liderul organizaţiei, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb. Aceasta îl acuză pe Orban că, în lipsa unor proiecte viabile propuse pentru România, a depus o plângere penală împotriva premierului şi e liderului PSD, Liviu Dragnea, cu scopul de a “fabrica pretexte”.

 

“Incapabil să propună proiecte politice viabile pentru România sau să coaguleze în jurul său o majoritate parlamentară, liderul PNL a recurs la metode perfide, nelegitime, situate cu totul în afara cadrului democratic. Sesizarea penală a preşedintelui PNL împotriva premierului Viorica Dăncilă şi a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, nu este un act juridic, ci un atac eminamente politic şi laş. Este evident pentru toată lumea că se fabrică pretexte penale, cu scopul vădit de a provoca o suspendare a doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă, care să conducă în final la răsturnarea actualei puteri politice, rezultată în urma alegerilor libere şi corecte”, afirmă Organizaţia Femeilor Social-Democrate într-un comunicat de presă.

 

OFSD susţine că Viorica Dăncilă a avut o conduită impecabilă şi ca europarlamentar, şi ca premier.

 

Articolul integral pe NEWS.RO