Contre Simion-Popescu, la Viena! ”A venit într-o vizită privată la stăpânii de la OMV”/”Trompetă rusească”

Preşedintele AUR, George Simion şi ministrul Energiei Virgil Popescu şi-au continuat disputele şi duminică, pe aeroport, la Viena, dialogul fiind transmis în direct pe Facebook de către liderul AUR, la doar o zi după ce ministrul a lansat un atac dur la adresa sa, catalogându-l drept „trompetă rusească”.

Simion i s-a adresat lui Popescu cu formula ”hoţul Virgil”, spunându-i ca a venit la ”stăpânii de la OMV”. În replică, ministrul Energiei l-a numit din nou ”trompetă rusească” şi l-a întrebat dacă a fost trimis de Putin la Viena. „Ce faci, hoţule? Te plimbi pe la Viena?” îl abordează Simion pe Virgil Popescu. Ministrul l-a ameninţat: „Ia să caut eu o poliţie, pe aici, că aici nu eşti în Parlament!”.

George Simion a transmis în direct, duminică după amiază, timp de peste o oră, imagini de pe aeroportul din Viena, unde se află ministrul Energiei, Virgil Popescu.

 

„Aeroportul din Viena, ministrul Energiei, venit într-o vizită privată la stăpânii de la OMV”, a spus George Simion.
„Ia să vă arăt banditul! Acest bandit nu altul… acesta, nu a venit la moţiunea simplă. Am făcut toate demersurile, să nu credeţi că ne place să identificăm miniştri pe aeroporturi străine. Nu a venit la moţiunea simplă, crede că scapă de Simion. De ce ţi-e frică nu scapi, amice!”, a comentat Simion, pe parcursul transmisiunii.
Acesta a folosit în repetate rânduri expresia „hoţul Virgil” spunând: „L-am întrebat ce face aici şi a zis că e într-o vizită privată”,
Acesta a continuat să comenteze şi să citească şi comentarii ale celor care îl urmăresc pe reţeaua de socializare.
„Ce credeţi, că nu mai există niciun alt om care să conducă sectorul energetic în România? (…) Altceva nu pot să-i fac decât să vă arătăm fraţilor pe unde umblă Virgil”, mai spune George Simion.
Transmisiunea lui George Simion are loc la o zi după ce ministrul Energiei a lansat un atac dur la adresa liderului AUR, pe care l-a catalogat drept „trompetă rusească”.
”„El e trompetă de la Iran. Cu Iranul! Tot cu Rusia”, a mai spus Simion, fără a face alte precizări.
Agasat, ministrul Energiei i s-a adresat liderului AUR.
„Băi, trompetă rusească! Te-a trimis Putin la Viena, la cumpărături? E treaba mea ce căutam, dar ce cauţi tu? Te-a trimis Putin aici, trompetă rusească! Bă, Iuri, bă! Cred tu ai fost la ruşi acuma”, i-a spus, din mers, ministrul deputatului AUR, după ce Simion l-a urmărit timp de câteva minute prin aeroport.
Întrebat ce face la Viena, Virgil Popescu i-a răspuns liderului AUR: „E treaba mea privată”.
„Mă, Iuri, mă! Paşol, mă, na turbinca, mă Iuri! Băi trompetă! Eşti o trompetă rusească! Eşti o trompetă, eşti trompetă rusească, asta e!”, i-a mai spus ministrul Energiei lui Simion.
După alte câteva minute în care a fost urmărit şi filmat prin aeroportul din capitala Austriei, timp în care Simion comenta, afirmând că toată săptămâna a încercat să-l contacteze pe ministru Popescu, dar acesta „nu merge la minister să muncească” i-a spus acestuia: ”Eşti mincinos ordinar! Ordinar de-a dreptul!”.
Câteva minute mai târziu, Simion s-a plâns, pe înregistrare că ministrul l-a „jignit în mai multe feluri”.
Urmărirea prin aeroport a continuat şi după ce ministrul Energiei a trecut de punctul de control al paşapoartelor.
Transmisiunea live a dura în total peste o oră şi 35 de minute.
„Trompetele ruseşti au început să falseze, încercând să vă spargă timpanele, că poate aşa nu se aude disperarea. De aceea aş dori ca trompetele ruseşti să răspundă la câteva întrebări legitime: cu ce cărbune ar putea funcţiona o termocentrală pe huila, în condiţiile în care întreaga producţie de huilă a României asigură funcţionarea centralei de la Paroseni (de 4 ori mai mica) doar pentru 2 – 3 zile pe săptămână? Trompetele ruseşti ar răspunde: Rusia!!! Rusia!!! Rusia!!!”, a scris ministrul pe Facebook.
De-a lungul timpului, între ministrul Energiei şi liderul AUR au avut loc mai multe dispute şi tensiuni.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed