Controale ale autorităţilor la localuri din zona Herăstrău – S-au aplicat mai multe amenzi, iar DSP analizează posibilitatea suspendării activităţii la operatorii care au mai fost amendaţi

0
23
Controale ale autorităţilor la localuri din zona Herăstrău – S-au aplicat mai multe amenzi, iar DSP analizează posibilitatea suspendării activităţii la operatorii care au mai fost amendaţi

”În continuarea activităţilor de  verificare privind respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS COV 2, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie şi reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică au efectuat controale la mai multe societăţi comerciale din zona Herăstrău”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Sursa citată a rpecizat că un operator economic a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 10.000 lei conform  Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu suma de 2.000 lei conform  Legii nr 333 din 2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, pentru nefuncţionarea sistemului de supraveghere video.  

”Direcţia de Sănătate Publică a constatat şi aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 30.000 de lei pentru încălcarea unor prevederi din domeniu. Totodată, având în vedere că operatorul economic a mai fost sancţionat,  este analizată de către Direcţia de Sănătate Publică şi măsura de  suspendare a activităţii”, a mai transmis Polţia.

Sursa citată a precizat că un alt operator economic a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 10.000 lei şi respectiv 8.000 lei conform  Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

”Direcţia de Sănătate Publică a constatat şi aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 30.000 pentru încălcarea unor prevederi din domeniu. Având în vedere că operatorul economic a mai fost sancţionat,  este analizată de către Direcţia de Sănătate Publică posibilitatea aplicării şi altor măsuri din competenţă”, au mai precizat poliţiştii.

Sâmbăt seară a fost suspendată activitatea în Bamboo.