AcasăActualitateCorâci, UGIR 1903: Creşterea arieratelor ca soluţie la contracţia economică va fi...

Corâci, UGIR 1903: Creşterea arieratelor ca soluţie la contracţia economică va fi o catastrofă (VIDEO)

”Pe noi ne-a suparat problema arieratelor. Daca fondul ne da dreptate si recunoaste ca cresterea arieratelor va tasa economia, singura derogare pe care o cere Guvernul este sa nu ne returneze banii inapoi”, a declarat Cezar Coraci, preşedinte UGIR 1903.

“Ce nu am inteles este ca daca prevedem ca economia va scadea cum va fi finantata pentru ca asta inseamna incasari de taxe si impozitre mai mici. Daca va fi finantata din cresterea arieratelor va fi o catastrofa”, a mai afirmat Coraci.

Cezar Corâci crede că reprezentanţii FMI nu vor impune restricţii suplimentare Guvernului, în schimb o va face realitatea economică. În ceea ce priveşte părerile oamenilor de afaceri care vor ruperea acordului cu FMI, Corâci susţine că acest lucru ar genera derapaje economice. Nemulţumirile lor ar trebui să vizeze Guvernul, pentru că acesta din urmă este cel care face politicile macroeconomice ale ţării, spune Corâci.

“Este suta la suta adevarat ce spun oamenii de afaceriu, dar nu FMI face politicile României. FMI impune niste restrictii ca sa nu avem derapaje grave”, a completat preşedintele UGIR 1903.

Ultimele Articole