AcasăMoney&PeopleCorina Dănilă are mari probleme financiare. Se leagă de-o speranță după ce...

Corina Dănilă are mari probleme financiare. Se leagă de-o speranță după ce banca i-a luat vila și are poprire pe fonduri

Actrița (49 de ani), cândva cunoscută de o țară întreagă datorită emisiunilor pe care le prezenta dar și popularelor telenovele în care a jucat, are încă de tras după un credit luat cu fostul soț.

Actrița a divorțat de Norris Mărgeanu, președintele Federației Române de Automobilism Sportiv. Fosta prezentatoare Acasă TV (actualmente lucrează la televiziunea publică) se luptă de ani buni cu o bancă ce i-a luat casa după ce nu a mai plătit un credit consistent, luat într-o monedă ce a creat mari probleme, francul elvețian. De la șampanie la poșircă, vila pe care a construit-o cu banii luați de la bancă, 460.000 de euro, și pe care avea ipotecă, a fost însușită în cele din urmă de banca din cauza neplății ratelor.

Corina Dănilă are mari probleme financiare. Actrița se luptă cu o bancă pentru un credit luat în franci elvețieni

Un necaz nu vine niciodată singur, Corina Dănilă s-a trezit cu într-un ”tăvălug”: are sechestru pe bunurile rămase, circa 30% din salariu lunar.

Actrița, ce a jucat în multe producții cinematografice și de televiziune de succes, amintim ”Crucea de piatră” ori ”Numai iubirea”, așteaptă o decizie a magistraților după ce a încercat să cedeze proprietatea vilei, astfel să încheie dosarul. Însă, în continuare, banca nu este de acord deoarece suma împrumutată a fost una mult prea mare.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.