x


  • EUR
    4.8738
    USD
    4.0025
string(10) "publicfeed"

Corina se prezintă admiratorilor fără lenjerie intimă!

Corina Bud este o vedetă pe conturile sale de socializare și datorită lipsei de inhibiții de care dă dovadă. Ajunsă la 40 de ani, solista este atât de mândră de cum arată încât nu se poate abține să nu împărtășească această bucurie cohortelor de admiratori cărora le-a ”hrănit” constant imaginația.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 06.08.2020, 12:00

Mereu surprinzătoarea solistă le-a dat ”urmăritorilor” săi un ”bonus”, una dintre cele mai îndrăznețe și excentrice ipostaze fotografice. Fără lenjerie intima, cu picioarele desfăcute larg, într-o bluză transparentă ce-i etalează nurii, acoperită parțial de o chitară. Astfel și-a surprins Corina fanii cu sex appeal-ul său, dovadă că fotografia a avut câteva zeci de mii de reacții.

Corina este din vedetele care știe să-și țină alături pe toți cei 236.000 de fani prin provocări  sexy, un număr record de imagini nonconformiste, în care, de regulă, s-a prezentat mai mult goală decât îmbrăcată.

După divorțul de tatăl copilului său (Corina și Nelu Bud au pus capăt unei relații care a durat două decenii, împreună au un băiat, Robin, în vârstă de 10 ani), solista a accentuat linia sa excentrică, devenind una dintre cele mai ”curajoase”,  lipsite de inhibiții și complexe de orice fel vedete feminine din branșa muzicală autohtonă.

Corina Bud  nu se teme să se afişeze în diferite ipostaze provocatoare, nu de puţine ori etalându-și posteriorul și sânii ”de Kate Moss”, de care este foarte mândră, potrivit propriilor declarațiil. Nu mai apare atât de des pe micile ecrane, iar, chiar și înainte de pandemie, concertele pe care le susținea, au fost mai ”răruțe” ca număr, față de odinioară. Însă acest lucru nu a descurajat-o deloc, dimpotrivă a devenit o populară vedetă pe Instagram.

O altă ispravă fotografică recentă, de ecou, artista a postat o curajoasă fotografie, cu scopul de a-i face reclamă unui producător de măști de protecție, complet goală, dar cu nurii acoperiți, îndemând astfel fanii să poarte mască de protecție pe timpul pandemiei de Coronavirus.