CORONAVIRUSUL, precum CIUMA NEAGRĂ. Medic: ”Vom muri din cauza unor idioți!”

0
CORONAVIRUSUL, precum CIUMA NEAGRĂ. Medic: ”Vom muri din cauza unor idioți!”

Doctorul Jorge Batista, angajatul clubului Boca Juniors (Argentina) de de mai bine de 20 de ani, a comparat noul coronavirus cu ciuma neagră. Italia are în acest moment peste 10.ooo de morți, scrie Digi 24.

 

Medicul a făcut apel ca toată lumea să respecte carantina, pentru că altfel ”mulți dintre noi ne vom îmbolnăvi și/sau vom muri de la atâta jale”.

 

Batista, practic se află la Boca de mai mulți ani decât ar fi putut fi orice antrenor sau jucător. De la începutul anilor ’90 el a fost la club și prin mâinile sale au trecut toți idolii lui Juniors din ultimii 30 de ani, de la Martin Palermo, la Sebastian Battaglia. În ultimii ani, părul alb a început să-l cam de-a de gol, dar este ușor de recunoscut când participă la antrenamente.

 

Deși aparițiile sale în public sunt tot mai rare, doctorul a început să-și exprime furia tot mai mult prin postări pe rețelele de socializare. Așa s-a întâmplat și cu una dintre cele mai recente postări ale sale, cauzată de focarul creat de COVID-19, dar și de numărul mare de oameni pe care i-a observat pe străzile din Argentina.

 

”În timpul ciumei negre, nici medicii, nici poplația nu au știut cu ce se confruntă. Noi știm cu ce ne confruntăm și cum putem încerca să evităm infectarea cu acest virus.

 

Să nu fim b…oi! Respectă carantina! Prea multă lume pe stradă!”, a publicat Batista pe contul său de pe Instagram.

 

Articolul integral pe DIGI24