x


  • EUR
    4.8432
    USD
    4.4053
string(7) "politic"

Crește TENSIUNEA în PSD! Toate tunurile au fost puse pe familia ROVANEI

Mai mulți lideri locali PSD îi cer Vioricăi Dăncilă înlocuirea familiei Plumb de la conducere.

Author: Mihai Voican | Sursa: G4MEDIA | Publicat: 12.08.2019, 8:26

O scrisoare semnată de mai mulți lideri locali PSD Dâmbovița și înmânată în week-end premierului Viorica Dăncilă reclamă un presupus comportament abuziv al Rovanei Plumb și al fiului său, Andrei Plumb, potrivit documentului consultat de G4Media.ro.

 

În scrisoare, liderii PSD Dâmbovița îi cer lui Dăncilă ”demiterea actualei conduceri a organizației și numirea unei conduceri interimare”.

 

Liderii locali, printre care se numără și primari, susțin că Rovana Plumb ar fi cheltuit banii organizației fără consultarea conducerii pe ”mese festive și consultanți dubioși”.

 

Scrisoarea arată că Rovana Plumb nu ar respecta statutul partidului privind numărul de membri ai Biroului Permanent Județean și l-ar fi impus pe fiul său, Andrei, ca membru al acestei structuri de conducere.

 

”Acțiunile permanente de intimidare și amenințare, scandalurile pe interese au alimentat o atmosferă de instabilitate a organizației datorită comportamentului de vătaf al județului al lui Andrei Plumb. Astăzi nimic nu se mițcă în județ fără ordinul lui Andrei Plumb”, se arată în scrisoarea citată.

 

Reamintim că Rovana Plumb, cap de listă a PSD la alegerile europarlamentare, este una dintre cele două propuneri ale premierului Dăncilă pentru nominalizarea la funcția de comisar european. Cealaltă propunere este Dan Nica.

 

Articolul integral pe G4MEDIA