x


  • EUR
    4.8393
    USD
    4.2695
string(16) "instant-articles"

Crimele de la CARACAL: Detalii ULUITOARE despre PLANUL lui DINCĂ

Gheorghe Dincă şi-a luat multe măsuri de precauţie pentru a încerca să scape de suspiciunea oamenilor legii.

Author: Mihai Voican | Sursa: Capital.ro | Publicat: 14.08.2019, 13:58

Apar noi informaţii din ancheta de la Caracal. Gheorghe Dincă a avut un plan bine pus la punct, şi-a premeditat toate acţiunile şi a luat multe măsuri de precauţie pentru a încerca să scape de suspiciunea oamenilor legii.

 

Apar noi informaţii din ancheta crimelor terifiante de la Caracal. Gheorghe Dincă avea un plan bine pus la punct, semn că faptele sale au fost îndelung gândite şi premeditate. Monstrul din Caracal şi-ar fi modificat maşina, ca să se asigure că victimele pe care le răpea nu puteau fi văzute de trecători şi nici nu puteau scăpa. Astfel, portierele din spate ale maşinii erau blocate, scaunul din spate avea un grilaj de metal, iar geamurile erau negre, ca să nu vadă nimeni ce întâmpla în spatele maşinii.

 

Butoiul din curtea sa era făcut special pentru a arde victimele, astfel încât să nu mai rămână vreo urmă fizică a teribilelor crime. Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că a folosit vaselină și carton bitumat pentru creșterea temperaturii în acel butoi şi, pentru a masca mirosul de fum, dădea foc în acelaşi timp şi unor haine de prin curtea sa. Specialiştii spun că acel butoi nu putea atinge temperatura înaltă necesară arderii complete a unui cadavru, însă se putea obţine rezultate similare printr-o ardere prelungită, de cinci-şase ore.