x


  • EUR
    4.8393
    USD
    4.2695
string(16) "instant-articles"

Crimele de la CARACAL: Tuneluri și camere secrete la casa ororilor!

Procurorii DIICOT a făcut descoperi șocante la casa ororilor din Caracal.

Author: Mihai Voican | Sursa: Money.ro | Publicat: 14.08.2019, 14:02

Descoperiri şocante făcute de anchetatori în casa Ororilor din Caracal. Criminalul Gheorghe Dincă avea numeroase lucruri ascunse sub casă, în tuneluri şi camere secrete. Şocant ce au găsit procurorii DIICOT în cursul verificărilor de joi.

 

Noi descoperiri şocante în casa lui Gheorghe Dincă. Potrivit România TV procurorii au găsit sub casa criminalului tuneluri, camere secrete şi o tonă de obiecte ce aparţin femeilor. Potrivit acestora, au fost ridicate peste două tone de haine de femei ridicate de anchetatori de sub casa criminalului. Mai mult, anchetatorii au ridicat bidoane cu ulei, cârpe și bucăți din asfalt.

 

De asemenea, conform ultimelor informaţii, Gheorghe Dincă va fi dus la tomograf luni şi va fi supus detectorului de minciuni marţi.

 

Judecătorii au prelungit mandatul de arestare preventiv al lui Ghoerghe Dincă cu încă 30 de zile, până în 24 septembrie. Acesta a fost audiat astăzi de judecătorii din Olt. Criminalul a plecat împreună cu poliția de la Tribunalul din Slatina și va merge în Caracal, acolo unde anchetatorii scanează totul.

 

Astăzi, DICIOT a precizat că oasele găsite în pădurea de lângă Caracal nu aparțin Alexandrei. Inițial, Dincă a declarat că acolo s-ar afla rămășițele Luizei. Monstrul a condus anchetatorii până la locul faptei.

 

 

Articolul integral pe CAPITAL