x


  • EUR
    4.8316
    USD
    4.0780
string(16) "instant-articles"

Criminaliştii bănuiesc că Dincă a ţinut-o pe LUIZA mai multe zile într-o cameră de TORTURĂ!

Dacă în cazul Alexandrei există probe certe care demonstrează că fata de 15 ani a fost în casa lui Dincă, iar INML atestă că rămăşiţele umane găsite în butoiul din curtea bărbatului de 66 ani ar aparţine acesteia, în cazul Luizei sunt probe extrem de firave.

Autor: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 06.09.2019, 13:55

nchetatorii au găsit o singură pată de sânge pe colţul noptierei din camera unde dormea Gheorghe Dincă despre care legiştii au spus că aparţine Luizei Melencu, fata dispărută pe data de 14 aprilie.

 

Nu există informaţii că s-ar fi găsit telefonul acesteia sau rucsacul despre care Dincă a spus că l-ar fi aruncat pe o stradă din Caracal în timp ce o ducea pe fată acasă.

 

În primele declaraţii, Dincă a mărturisit că pe Luiza ar fi ucis-o „la fel ca pe Alexandra”. Prima dată a susţinut că i-a aruncat corpul în Olt, apoi în Dunăre, iar 5 zile mai târziu a spus că rămăşiţele tinerei sunt, de fapt, într-o lizieră situată la câţiva kilometri de casa sa.

 

Aici, de altfel, anchetatorii au găsit mai multe fragmente osose şi dinţi, dar specialiştii INML nu au putut confirma până acum cui aparţin rămăşiţele umane.