x


  • EUR
    4.7787
    USD
    4.3149
string(16) "instant-articles"

Criptomoneda lui ZUCKERBERG te poate îmbogăți peste noapte! O spune Elon Musk

Facebook și-a lansat criptomoneda: Libra.

Author: Cristian Matache | Sursa: Money.ro | Publicat: 13.11.2019, 12:41

În cele din urmă s-a întâmplat. Un gigant mondial tocmai ai conferit un vot imens de încredere și legitimitate lumii criptomonedelor digitate. Facebook, într-o mișcare fără precedent, a anunțat că adoptă o criptomonedă ca monedă oficială a companiei, scrie The Telegraph.

 

Reprezentanții Facebook au declarat pentru publicația amintită că au ales firma Calibra-Pay pentru achiziționarea și comercializarea noii monede. Vânzările au început oficial pe 12 noiembrie 2019. CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, a declarat că prețul oficial de pornire este de 0,011 cenți. După cum se vede, moneda Facebook este incredibil de ieftină în comparație cu majoritatea celorlalte criptomonede. Bitcoin, de exemplu, se tranzacționează la 11,453,39 dolari, iar Ethereum la 620,91 dolari la momentul scrierii acestui text. Celebrul Elon Musk susține că mulți oameni se vor trezi milionari peste noapte cu ajutorul Libra, criptomoneda Facebook.

 

Jurnaliștii de la The Telegaraph au făcut un experiment ca să vadă dacă spusele lui Musk sunt adevărate. Ei au cumpărat destul de ușor noua monedă și după un timp au avut o mare surpriză.

 

 

”După ce am terminat un articol, am decis să arunc o privire asupra contului meu și am rămas șocat. Prețul monedei aproape că s-a TRIPLAT în aproximativ 5 ore. Iată valoarea portofoliului meu acum: în numai 5 ore a crescut de la 0,0011 cenți la 0,0027 cenți. Am fost surprins pozitiv. Deocamdată nu în vând monedele deoarece experții prezic că prețul va crește la cel puțin 1.605,57 dolari în câteva luni”, a scris unui dintre jurnaliștii The Telegraph.