AcasăEconomieCseke Attila afirmă că lista obiectivelor de investiţii prin programul Anghel Saligny...

Cseke Attila afirmă că lista obiectivelor de investiţii prin programul Anghel Saligny a fost aprobată pentru Capitală şi şase judeţe

Ministrul Dezvoltării a afirmat, luni, întrebat fiind care este stadiul programului naţional “Anghel Saligny” că acesta se află în perioada de analiză, evaluare şi întocmire de ordine de ministru pentru aprobarea de investiţii.

 

“S-au aprobat până acum şapte judeţe la finanţare, adică lista obiectivelor de investiţii: Dâmboviţa, Alba, Harghita, Sibiu, Gorj, sectoarele Bucureştiului şi Brăila. Suntem în evaluare în continuare. Avem opt judeţe care au, în momentul actual, nişte posibile suprapuneri care trebuie clarificate cu investiţii finanţate din Programul Operaţional Infrastructură Mare, care este la MIPE, pe apă şi canalizare, adică trebuie să ne edificăm dacă nu sunt depuse şi acolo şi nu sunt finanţate de acolo”, a declarat Cseke Attila, într-o conferinţă de presă la Braşov.

 

El a precizat că şi în acest judeţ s-au făcut verificări privind un astfel de proiect, iar săptămâna trecută s-a clarificat, proiectele din judeţul Braşov urmând a intra la evaluare şi analiză în perioada următoare.

Ultimele Articole