AcasăEconomieCseke Attila: Până în prezent, am semnat contracte de peste 12 miliarde...

Cseke Attila: Până în prezent, am semnat contracte de peste 12 miliarde de lei prin Programul “Anghel Saligny”

Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, a semnat 46 de noi contracte de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii “Anghel Saligny”, în valoare totală de 396.146.692,48 de lei, anunţă, vineri, ministerul.

Contractele semnate vizează reabilitarea şi modernizarea infrastructurii rutiere, extinderea reţelelor de utilităţi publice (alimentare cu apă, canalizare menajeră şi iluminat public stradal), amenajări pietonale, realizarea unor piste pentru biciclişti, precum şi construirea sau consolidarea unor poduri.

Cel mai mare contract – peste 35 de milioane de lei – se referă la extinderea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare menajeră în localităţile Oşorhei şi Alparea, extinderea reţelelor de alimentare cu apă în localitatea Cheriu şi implementarea sistemului de canalizare menajeră în localităţile Felcheriu şi Cheriu, comuna Oşorhei, judeţul Bihor.

Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Naţional de Investiţii “Anghel Saligny”, se ridică la 1.116, în valoare totală de 12.218.452.368,30 de lei, precizează sursa citată.

Ultimele Articole