x


  • EUR
    4.8340
    USD
    4.1662
string(16) "instant-articles"

CTP: Ați auzit vreo teorie a conspirației cu 5G-ul, cu COVID-ul, cu alte absurdități în centrul căreia să se afle Rusia?

Cristian Tudor Popescu a făcut o scurtă analiză la Digi24 despre actuale teorii ale conspirației.

Autor: Mihai Voican | Sursa: DIGI24 | Publicat: 23.05.2020, 9:25

Cristian Tudor Popescu a făcut o scurtă analiză la Digi24 despre actuale teorii ale conspirației care umplu rețelele sociale și mass-media. Gazetarul atrage atenția asupra unui aspect foarte important, neadus în discuție până acum. Și anume că Rusia nu se află în centrul acestor teorii, ci numai Statele Unite și China. „Ați auzit vreodată, ați văzut pe net, sau undeva vreo teorie a conspirației cu 5G-ul, cu COVID-ul, cu alte absurdități în centrul căreia să se afle Rusia?”, întreabă gazetarul. Răspunsul, bine argumentat, îl puteți citi mai jos, sau asculta în materialul video.

 

Forum ARIR. Perspective câștigătoare: Cum reconstruim economia

 

Cristian Tudor Popescu: Ați auzit vreodată, ați văzut pe net sau undeva vreo teorie a conspirației cu 5G-ul, cu COVID-ul, cu alte absurdități în centrul căreia să se afle Rusia? Nu! Întrebarea asta n-a pus-o nimeni până acum. Nu! Toate teoriile astea cu „cine ne termoscanează” și „ne ia CNP-ul din cap”, a spus cineva că Rusia?

 

Nu, domne, „Bill Gates”. Eventual „China”, eventual „Italia”, „de-acolo vine COVID-ul”. Ați auzit pe cineva care să spună că COVID-ul a fost creat în laboratoarele din Rusia? O teorie a conspirației cu asta? Niciodată! Și nici nu o să auziți!

 

De ce? Hai să ne gândim, dacă aplicăm funcțiile cognitive.

 

Forum ARIR. Perspective câștigătoare: Cum reconstruim economia

 

Chiar acum asistăm la un război strategic, politic între Statele Unite și China bazat pe această metodă. Trump susține fără a avea niciun argument că acest virus a fost creat în laboratoarele din China, iar China susține fără niciun argument că virusul a fost de adus de americani în China, de fapt, la nu știu ce competiție sportivă. Și se bat politic. De ce? Pentru că, în clipa de față principalii vectori mondiali de ciocnire nu mai sunt SUA și „URSS”. E vorba de SUA și China.

 

Articolul integral pe DIGI24