Cu Be Our Guest este simplu să dezvolți afacerea ta din industria HORECA!

HORECA este o industrie foarte atractivă, dar și extrem de competitivă. Doar cine nu a încercat niciodată să-și deschidă o afacere în acest domeniu nu știe cât de greu este să dai lovitura cu un restaurant, o cofetărie sau cu o cafenea, chiar dacă produsele pe care le vinzi clienților tăi sunt unele de top.

Pe de altă parte, mai ales în țara noastră, este imposibil să nu observi cum afacerile cu mâncare apar ca ciupercile după ploaie. În ziua de azi, în aproape orice oraș ai merge, la orice colț de stradă și bineînțeles în intersecțiile bulevardelor mari, găsești câte o cafenea, o terasă sau măcar o covrigărie unde să-ți potolești foamea. Unele dintre ele sunt acolo de ani de zile, altele abia s-au deschis, dar au un succes enorm și altele par că se tot transformă încercând să dea lovitura. Și atunci, tu ca trecător, dar și ca antreprenor care visează să aibă o afacere de succes în domeniul HORECA, nu poți să nu te întrebi care este secretul celor care au succes.

Să nu te lași păcălit de toate poveștile cu un iz romantic din presa românească în care proprietarii de restaurante povestesc cum au răzbit doar prin ambiție, creativitate și curaj. Este adevărat că aceste trăsături de caracter sunt extrem de importante pentru oricine visează la o afacere de succes, dar mai important poate chiar și decât ele este bugetul alocat investiției. Nu există restaurant sau cafenea care să vândă bine și care să nu fi înghițit sume importante de bani până a reușit să-și facă un nume pe piață. Așa că și tu, dacă vrei o afacere de succes în domeniul HORECA, trebuie să te pregătești să cheltuiești. 

Din fericire însă, dacă fondurile de care dispui sunt limitate, poți apela la diverse proiecte europene prin care să-ți finanțezi afacerea și s-o aduci la nivelul următor. Ai auzit vreodată până acum de Programul Național de Microindustrializare creat de Uniunea Europeană special pentru patronii de microîntreprinderi, întreprinderi mici sau mijlocii? 

Acest program îți oferă șansa de a obține fonduri nerambursabile în valoare de până la 500.000 lei cu ajutorul cărora îți poți moderniza afacerea ta din industria HORECA. Indiferent dacă deții un restaurant, o cafenea, un local unde prepari și vinzi mâncare fast-food sau chiar și o gelaterie, cofetărie sau măcelărie, prin acest program și cu un minim de efort financiar îți poți dezvolta afacerea așa cum îți dorești.

Condițiile de aplicare la acest program sunt relativ simple. În primul rând, trebuie să deții o afacere înființată cel târziu până în ultima zi a anului 2019 și să mai bifezi o serie de condiții ușor de îndeplinit. Iar dacă te sperie ideea de a aplica la un program european pe cont propriu, să știi că poți apela oricând la echipe cu experiență în accesarea fondurilor europene precum echipa beourguest.ro.

De ce să colaborezi cu Be Our Guest pentru modernizarea restaurantului tău?

Be Our Guest are o experiență mai mare de un deceniu în industria HORECA și până în prezent a jucat de nenumărate ori rolul consultantului în afaceri pentru nenumărați antreprenori care au dorit să-și modernizeze restaurantele sau localurile în cel mai profitabil și eficient mod cu putință.

Be Our Guest este mai întâi de toate un magazin online cu o gamă foarte diversă de echipamente și accesorii profesionale de bucătărie, cu ajutorul căruia poți transforma orice spațiu într-o bucătărie perfect funcțională și adaptată nevoilor afacerii tale.

De asemenea, spre diferență de alte magazine din aceeași nișă, Be Our Guest are o experiență vastă în programele de finanțare colaborând cu diverși creditori, dar și cu persoane care pot transforma un plan de finanțare într-un proiect fezabil cu șanse maxime de obținere a fondurilor oferite prin programele europene.

Astfel, dacă apelezi la Be Our Guest, nu găsești doar cele mai bune soluții de modernizare a afacerii tale, dar și un mod simplu și eficient de a o finanța fără a purta pe umeri obligația de a restitui ajutorul primit.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri