Cu ce dispozitiv montat pe maşină îţi poţi primi garantat banii de la asigurator

Dispozitivele sunt ideale pentru a  colecţiona clipuri video din călătorii sau pentru a pregăti o documentaţie fotografică în cazul unui accident rutier. Prima generaţie de camere video include două modele: Mio MiVue 338 şi Mio MiVue 358, create din materiale de cea mai bună calitate, pentru o greutate redusă şi un design compact.

 

Dotate cu un obiectiv din sticlă cu şase straturi, dispozitivele Mio MiVue asigură clipuri video de o claritate impresionantă, chiar şi în condiţii de iluminare redusă. Senzorul de mişcare G-shock cu trei axe asigură înregistrarea unui eveniment rutier, de îndată ce detectează o schimbare bruscă a direcţiei de mers sau un impact.

 

Mio MiVue 338

Dispozitivul cu ecran de 2 inci este dotat cu o cameră de 1.3 megapixeli cu unghi larg de 120 grade fără punct mort. Mio MiVue 338 înregistrează clipuri HD cu rezoluţie de 720p direct pe cardul Micro SD. Cu o greutate de 70 grame şi un design compact, dispozitivul poate fi instalat cu uşurinţă în autoturism, datorită sistemului special de prindere. Modul „Fotografiere” permite şoferului să realizeze o documentaţie fotografică a unui accident.

 

Mio MiVue 358

Mio MiVue 358 dispune de o cameră video de 5 megapixeli cu unghi larg de 120 grade fără punct mort, şi un ecran de 2,4 inci pe care pot fi vizualizate înregistrările. Dispozitivul înregistrează clipuri în Full HD cu rezoluţie de 1080p şi foloseşte formatul H.264 de compresie, astfel încât cele mai frumoase înregistrări pot fi distribuite cu uşurinţă pe site-uri ca YouTube, Facebook sau alte platforme de socializare.

Cu ajutorul unui senzor de mişcare şi a bateriei încorporate, Mio MiVue 358 poate înregistra evenimentele care se petrec în jurul maşinii, chiar şi în momentul în care şoferul lasă maşina în parcare. Un senzor special monitorizează activitatea din faţa obiectivului şi declanşează automat înregistrarea atunci când detectează mişcări bruşte. Secvenţa înregistrată, care poate fi cea a unui impact produs în parcare, este stocată într-un director special şi protejată pentru a nu putea fi ştearsă sau suprascrisă atunci când cardul de memorie a dispozitivului este plin.

Citeşte ma mult pe capital.ro

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed