Cu ce poți înlocui laptele la prăjitură. Ingredientele care salvează rețeta

Cu ce poți înlocui laptele la prăjitură. Ingredientele care salvează rețeta. Te-ai apucat de o prăjitură și ai omis unul dintre cele mai importante ingrediente? Nu trebuie să intri în panică, pentru că există soluții.

Niciun ingredient nu este de neînlocuit iar acest lucru este valabil și în cazul laptelui. Astfel, dacă ați uitat să îl achiziționați puteți folosi lapte bătut.

Cu ce poți înlocui laptele la prăjitură. Ingredientele care salvează rețeta

Pentru fiecare cană de lapte bătut, puneți o linguriță de oțet sau de zeamă de lămâie și așteptați 5 minute. De asemenea, puteți folosi și iaurt sau smântână amestecate cu apă astfel încât să ajungeți la textura asemănătoare cu cea a laptelui.

O altă soluție este un amestec de iaurt grecesc, sau o lingură de unt amestecată cu 250 de mililitri de apă. Chiar dacă textura va fi puțin diferită decât cea normală, gustul nu va fi afectat.

Cu ce poți înlocui laptele la prăjitură. Ingredientele care salvează rețeta

Laptele ce cocos este și el o altă alternativă. De asemenea, poți opta și pentru lapte praf în caz de urgență, prăjitura ar putea fi și mai delicioasă dacă alegeți să îl folosiți.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed