AcasăGeneralCu ce se ocupă, de fapt, fostul soț al Laurei Codruța Kovesi,...

Cu ce se ocupă, de fapt, fostul soț al Laurei Codruța Kovesi, Eduard

Fostul sot al Laurei Codruta Kovesi. Toata Romania o cunoaste pe ea, dar putini au idee cine este, de fapt, Eduard. Cu ce se ocupa barbatul care a fost, candva, marea ei iubire? Se pare ca Bebe, asa cum mai este cunoscut, a avut ghinon si in dragoste, si in afaceri. Chiar si inainte sa se casatoreasca, era om de afaceri in Sibiu, dar afacerile lui nu erau deloc profitabile. Cu ce se ocupa in prezent?

Cine este fostul sot al Laurei Codruta Kovesi. Cu ce se ocupa Eduard

Laura Codruta si Eduard Kovesi s-au castorit in anul 2002. Au divortat in anul 2007, dupa doar cinci ani de mariaj. Codruta a ales sa pastreze totusi numele fostului sot. La momentul divortului, cancan.ro afirma ca divortul ar fi fost cauzat de numirea Laurei Codruța Kovesi ca Procuror General, scrie playtech.ro.

Numirea respectiva a avut lor in anul 2006, iar pentru noua functie Codruta a fost nevoita sa se mute la Bucuresti. Astfel, sotul ei a ramas la Sibiu, dar relatia lor a inceput sa scartaie. Au incercat sa isi salveze mariajul, iar fostul partener de viata al Laurei Codruta Kovesi s-a mutat ulterior la Bucuresti.

Fostul sot al Laurei Codruta Kovesi. Insa, din pacate, casnicia nu a mai putut fi salvata. Tot sursa mentionata anterior adauga inca o cauza a divortului: cei doi si-au dorit un copil, insa Codruta Kovesi a preferat in cele din urma cariera.

Eduard „Bebe” Kovesi s-a lansat in afaceri inca din anul 1991, cu firma Led Communication. Aceasta companie era, de fapt, o firma de internet si televiziune prin cablu. Afacerile lui pareau sa mearga mai bine dupa casatorie. Ba chiar a reusit sa incheie contracte profitabile si cu SRI. Insa norocul nu a tinut la nesfarsit. Majoritatea companiilor in care a fost implicat ca asociat au ajuns in cele din urma la faliment.

Ultimele Articole