AcasăMoney&PeopleCuliță Sterp a fost adus la tribunal încătușat după accidentul pe care...

Culiță Sterp a fost adus la tribunal încătușat după accidentul pe care l-a produs. Vedeta era băută și s-a ascuns de polițiști într-un wc

Culiță Sterp a fost adus încătușat de poliție la tribunal după gravul accidentul pe care l-a produs. Vedeta muzicii de petrecere era băut și a fugit de la locul accidentului pe care l-a produs.

 Șoferul mașinii în care Sterp a intrat în plin a fost transportat de urgență la spital.

Culiță Sterp a fost adus încătușat  la Tribunalul din Cluj după ce a petrecut noaptea în arest. Judecătorii au decis să fie plastat sub control judiciar. Vedeta mondenă este cercetată pentru vătămare corporală și conducere sub influența alcoolului.

 Vedeta muzicii de petrecere a provocat un grav accident rutier în Cluj-Napoca, în noaptea de miercuri spre joi, și a fugit de la locul accidentului. Camerele de luat vederi din oraș l-au surprins șofând cu aproape 100 km/h în oraș cu câteva minunte înainte să producă accidentul. După ce l-au prins, după o urmările ca în filme (solistul și vedeta reality show-ului ”Survivor” a abandonat SUV-ul său și  s-a ascuns  în toaleta ecologică a unui parc) polițiștii au descoperit că acesta acea o alcoolemie aproape de limita dosarului penal.

Culiță Sterp a fost adus la tribunal încătușat după accidentul pe care l-a produs

„A părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițistului. Avem o ancheta penală în curs, astăzi cetățeanul respectiv va fi prezentat în fața instanței și instanța va fi cea care decide măsurile. Eu nu vreau să împart cetățenii pe categorii socio-profesionale, eu vreau să spun că sunt cetățeni care respectă legea și cetățeni care nu respectă legea în România”, a declarat chiar ministrul de Interne, Lucian Bode.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.