AcasăEconomieNewsCum ar putea să arate noile telefoane Apple în următorii ani. FOTO

Cum ar putea să arate noile telefoane Apple în următorii ani. FOTO

Cum ar putea să arate noile telefoane Apple în următorii ani. După ce Samsung a lansat telefonul Galaxy Z Flip, iubitorii de telefoane se întreabă dacă nu cumva și Apple are în plan un astfel de disign pentru iPhone.

Potrivit, ubergizmo.com, modelele pregătite de Apple pentru acest an, dar și următorii doi ar urma să aibă un ecran cu perforație, cel mai probabil camera foto fiind așezată pe mijlocul display-ului, în partea de sus.

Cum ar putea să arate noile telefoane Apple în următorii ani. FOTO

O publicație coreeană este citată de cei de la macrumors.com și indică faptul că modelele Pro (cu diagonala de 6,1 inci) și Pro Max (cu ecranul de 6,8 inci) vor beneficia de acest nou tip de ecran, care va trece ”la trecut” ecranul cu ”notch.” Nu întru totul, însă.

Cu ajutorul acestui tip de design, Apple va putea oferi o suprafață mai mare a ecranului, fără să compromită însă camera frontală. Pentru a pune în practică acest design, însă, compania va trebui să mute componentele Face ID sub ecran.

Unul din motivele pentru care actuala crestătură e display-urilor este atât de mare este faptul că o mulțime de senzori sunt adăpostiți de aceasta.

Pentru 2022, se anunță totodată dispariția modelului ”mini”, cu diagonala de 5,4 inci. Astfel, compania va avea în ofertă două telefoane de 6,1 inci și două de 6,7 inci.

Cum ar putea să arate noile telefoane Apple în următorii ani. FOTO

Compania americană va folosi ecrane OLED LTPO pentru modelele Pro, astfel încât acestea să poată beneficia de rata de refresh de 120 Hz. Samsung a furnizat pentru iPhone 13 ecranele OLED, însă anul viitor, compania americană ar putea colabora și cu LG pentru o parte dintre aceste display-uri.

Și analistul Apple Ming-Chi Kuo a relatat în repetate rânduri că unele modele de iPhone 14 vor avea ecran perforat. Șansele ca acest scenariu să devină realitate sunt din ce în ce mai mari, având în vedere apariția unei noi surse ce sugerează același lucru.

De menționat este faptul că nu doar modelele din seria 14 vor veni cu o schimbare importantă de design. Și în cazul lui iPhone SE 3, este așteptată o schimbare importantă de aspect. Conform aceluiași analist Apple, compania ar urma să lanseze modelul SE 3 în două variante, una în 2022 și una in 2023.

Cum ar putea să arate noile telefoane Apple în următorii ani. FOTO

Asta înseamnă că modelul de anul viitor va avea un buton Home, dar va fi ultimul care va beneficia de această funcție. Modelul in 2023 va avea un ecran mai mare decât cel al actualului SE 2, de 4,7 inci. Și analistul Ross Young a sugerat anterior că un model SE cu ecran mai mare ar fi pregătit pentru 2023, dar că ar fi fost devansat pentru 2024, arată ubergizmo.com.

Cum ar putea să arate noile telefoane Apple în următorii ani. FOTO

Totodată, noile telefoane ar putea avea și ceva mai multă memorie RAM, crescând de la 3 GB la 4 GB.

În ceea ce privește lansarea acestora, iPhone SE 3 ar urma să fie dezvăluit în primul trimestru din 2022 și va fi primul din această gamă care va avea un modem 5G. Cel mai recent model SE, a doua generație, a fost dezvăluit în 2020, într-un moment în care conectivitatea 5G încă nu era destinată telefoanelor mai ieftine.

Ultimele Articole