AcasăMoney&PeopleCum arată acum solista Marinela Nițu, marea iubire a lui Miron Cozma....

Cum arată acum solista Marinela Nițu, marea iubire a lui Miron Cozma. S-a întors în România /FOTO

O mai țineți minte pe Marinela Nițu, solista ce i-a furat inima lui Miron Cozma? Relația tumultoasă dintre superba cântăreață din anii ’90 și ”Luceafărul huilei” a fost una dintre cele mai mediatizate din acea vreme.

După despărțiri, împăcări, declarații de dragoste în public și poeme de iubire trimise chiar și din spatele gratiilor (căci mulți ani fostul ”Luceafăr al huilei” a fost închis timp de 10 ani pentru instigare la subminarea puterii în stat ), cei doi s-au căsătorit în 2001 și trei ani mai târziu s-au despărțit.

O perioadă, Marinela Nițu, care s-a lansat la defunctul Festival de muzică ușoară Mamaia,  s-a reîntors în Italia, unde a mai fost căsătorită și unde a cântat mulți ani și a ales să nu mai țină legătura cu cel care i-a fost mai mulți ani amant decât soț. Actualmente solista s-a întors în România, la Brașov, unde locuiesc părinții săi și cântă în diverse restaurante, de pe Valea Prahovei.

Cum arată acum solista Marilena Nițu

Cum arată și ce afacere are Pisi, frumoasa ce făcea furori în ”Inima de Țigan”. Actrița Dana Hauer s-a reprofilat profesional

Cum arată acum solista Marinela Nițu, marea iubire a lui Miron Cozma

Am o relație foarte bună cu toate femeile cu care am fost, dar cu Marinela este altă situație. Nu mai vorbesc cu ea! Ea este o femeie narcisistă, asta este o boală. Ei se consideră cei mai cei, cei mai buni, aşa e ea, asta crede despre persoana ei. Am vorbit cu sora sa la telefon, să-i transmită să vină să își ia niște acte care au rămas la mine. Nu a venit. I-am trimis mesaje şi de Crăciun, şi de Paște, că așa este frumos, ea nici măcar nu s-a obosit să îmi răspundă”, a declarat după despărțirea de solistă, Miron Cozma.

Incredibil câte mii de euro cheltuie anual Carla’s Dreams pe machiaj!

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.