AcasăGeneralCum arată băncile de rezerve ale României și Germaniei după un meci...

Cum arată băncile de rezerve ale României și Germaniei după un meci de fotbal. ”Poate spune și asta ceva”

Fost candidat la funcția de președinte al Federației Române de Fotbal (FRF), Marcel Pușcaș, a postat miercuri pe pagina sa de Facebook două fotografii în care prezintă felul în care arătau băncile de rezervă ale naționalelor României și Germaniei, în urma unei partide a echipelor U20.

Sursa foto: Facebook / Marcel Pușcaș

Dacă în cazul germanilor totul era perfect curat, după români au rămas zeci de sticle de plastic și alte ambalaje.

”Așa arătau băncile tehnice ale Germaniei (sus) și României( jos) la finalul meciului naționalei U20 de la Arad. La mai toate jocurile disputate de români e la fel. Ține de educație și în special de pedagog.

Poate spune și asta ceva despre dezordinea din gândire, din teren, din pregătire, din abordarea jocului și din atitudine. Chiar și din analizele de joc. Dacă nu iau măsuri antrenorii e o problemă.

Cu licența Pro cu tot. Poate ar trebui un curs intensiv pe care să-l predea Herr Stoichiță.

Pe bancă sunt de obicei 6 adulți și 9 jucători.

Poate că și de la acest mic- mare detaliu pornește performanța”, a scris Marcel Pușcaș.

Partida la care se referă fostul oficial FRF s-a jucat duminică, la Arad, și a fost pierdută de naționala României cu 1-0.

În martie 2014, Pușcaș a candidat pentru funcția de președinte al FRF, dar a renunțat la candidatura sa în timpul Adunării Generale a alegerilor pentru a-l susține pe Răzvan Burleanu, care în cele din urmă avea să câștige alegerile.

În aprilie 2018, Pușcaș a candidat din nou pentru această funcție, pierzând de această dată în favoarea lui Răzvan Burleanu, conform Wikipedia.

Din noiembrie 2018 până în iulie 2020, a fost președinte la FC U Craiova 1948, perioadă în care clubul a câștigat promovarea în liga secundă.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.