AcasăGeneralCum arată și cât costă cele mai scumpe rulote din lume

Cum arată și cât costă cele mai scumpe rulote din lume

Cum arată și cât costă cele mai scumpe rulote din lume. Foarte multe persoane preferă o vacanță cu rulota în locul uneia la un hotel de lux.

Acest lucru este explicabil, în contextul în care cele mai scumpe rulote din lume arată mai bine decât un hotel.

Au nenumărate dotări, facilități și de asemenea oferă o experiență de neuitat.

Cum arată și cât costă cele mai scumpe rulote din lume

Una dintre cele mai scumpe rulote din lume este EleMMent Palazzo Superior lansată în 2014 și care costă 3 milioane de dolari.

Șoferul stă mult deasupra autorulotei, privind printr-un parbriz ovular cu ștergător triplu și geamuri laterale în formă de rinichi. O altă caracteristică de remarcat este Sky Lounge, care apare cu o simplă apăsare de buton, oferind o punte pe acoperiș, cu pereți, cu pardoseală încălzită și mobilier de salon încorporat.

O altă rulotă de lux este Furrion Elysium Concept din 2017. Elysium vine cu un heliport retractabil pe acoperiș, cadă cu hidromasaj, frigider cu vin, șemineu, bucătărie completă, dormitor matrimonial, ecran tactil ori de câte ori este posibil și o toaletă inteligentă.

Cum arată și cât costă cele mai scumpe rulote din lume

Este o casă de lux pe roți, de aproape 14 metri, care, dacă ar ajunge la producție, ar costa probabil aproximativ 1 milion de dolari americani. Sau 2,5 milioane de dolari americani cu elicopterul inclus.

Morelo Palace este o altă alegere a miliardarilor pentru o vacanță pe patru roți. Are o lungime de 12 de metri, este construită pe un șasiu Mercedes sau Iveco, cu o intrare controlată de la distanță, o bancă secțională în formă de L, depozit de vin și o bucătărie.

Cum arată și cât costă cele mai scumpe rulote din lume

Are și un garaj, iar prețul pornește de la 272.000 de dolari.

Volkner Mobil Performance S este o altă autorulotă de lux. Costă 1.245.000 de dolari, are aproape 13 metri lungime ,are un garaj la bord cu lift hidraulic care poate transporta un supercar între axele RV-ului.

Totodată, rulota mai are un depozit suplimentar care transportă o pereche de biciclete electrice, unele mobiliere de terasă și un grătar retractabil pe gaz.

Ultimele Articole