AcasăMoney&PeopleCum arată soția lui George Buhnici despre care acesta a spus că...

Cum arată soția lui George Buhnici despre care acesta a spus că arată ca o ”minoră” /GALERIE FOTO

Cum arată soția lui George Buhnici despre care a spus că arată ca o ”minoră”. Derapajele sexiste ale vloggerului privind ”vergeturile” domanelor și domnișoarelor prezente la Neversea au revoltat opinia publică.

Fosta vedetă a Pro Tv (41 de ani) a reușit să  stârnească  un val de critici după ce a declarat că turiștii vor să vadă la mare ”piele fără vergituri”. ”Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare!”, a spus Buhnici care s-a declarat norocos că soția sa, Lorena arată ”ca o minoră”. Subiectul i-a făcut curioși pe mulți să o vadă pe lăudata soție a vloggerului comparată de acesta într-un mod nepotrivit în accepțiunea multora, cu o ”minoră”.

E bine, așa arată Lorena Buhnici, soția fostului prezentator al emisiunii ”I Like IT”. Are tot 41 de ani, și este soția lui George Buhnici de 12 ani. Anteprenoare, dar și specialistă în comunicare, Lorena a sărit în apărarea soțului său spunând că anumite declarații ale acestuia au fost scoase din context.

Cum arată soția lui George Buhnici despre care a spus că arată ca o ”minoră”

Lorena și George Buhnici dețin una dintre cele mai populare platoforme online dedicată bărbaților. Soția vloggerului, care a fost redactor-șef la revista Registrului Auto Român dar și ofițer de presă al aceleiași instituții din cadrul Ministerului Transporturilor, și mai întreține și alte domenii în online, porecum casebune.ro ori lorena.ro. Lorena Buhnici are un master Institutul Diplomatic Român.

”Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Uită-te la ea! Câți ani îi dai?

Reporter: 25 de ani. Dar nu e minoră cum ai zis!

George Buhnici: Auzi, dacă îți spun vârsta reală o să înțelegi că e minoră. Dacă scazi cât i-au dat tu, cu cât are ea, minoră iese”,  a spus George Buhnici într-o intervenție în emisiunea lui Dan Capatos.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.