Cum câștigă bani Roxana Vancea după ce a renunțat la televiziune și în ce condiții s-ar întoarce

Roxana Vancea, cunoscută publicului larg pentru aparițiile sale sexy la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, a dezvăluit cum își câștigă acum existența de când nu mai apare la TV. Vedeta a explicat că nu ar refuza o revenire pe micul ecran, dar ar accepta acest lucru doar în anumite condiții specifice.

Activitatea Roxanei Vancea în mediul online

În prezent, Roxana Vancea activează exclusiv în mediul online. Aceasta colaborează în cadrul unor campanii plătite și promovează diverse produse pe rețelele sociale. Atât ea, cât și partenerul său de viață recent devenit soț Dragoș Paiu sunt pasionați de sport, iar Roxana promovează produse utile pentru antrenamentele de fitness.

Deși încă nu s-a întors fizic la sala de fitness, Roxana explică că are grijă de fiul ei cel mic, Zian, care va începe grădinița din septembrie. În acel moment, vedeta plănuiește să revină și la sala de fitness.

„Acum lucrez doar online și câștig bani din reclame pentru sală, solar, haine și diverse alte produse. Nu m-am întors fizic la job, la sală, pentru că stau cu Zian. Voi face asta din septembrie, când va merge la grădiniță. Momentan mă mențin alergând toată ziua după el”, a declarat Roxana Vancea.

Revenirea sa în televiziune doar pentru anumite proiecte

Roxana Vancea își exprimă dorința de a reveni în televiziune, însă specifică faptul că ar accepta doar anumite proiecte. Nu este interesată de participarea la emisiuni de tip reality show pși nici nu dorește să revină în postura de asistentă TV ori, așa cum a fost la matinalui Antena 1, prezentatoare meteo.

Vedeta ar prefera să facă parte dintr-un proiect care implică și copii sau să prezinte o rubrică sportivă. Indiferent de oferta primită, Roxana subliniază că nu dorește să fie nevoită să părăsească Bucureștiul pentru o perioadă îndelungată.

Astfel, Roxana Vancea (34 de ani) continuă să fie activă și să se întrețină din activități online, rămânând deschisă la oportunități de revenire în televiziune, dar doar în condițiile care îi sunt favorabile.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed