Cum îți găsești telefonul pierdut dacă e închis. Localizarea este foarte simplă

Cum îți găsești telefonul pierdut dacă e închis. Localizarea este foarte simplă. Dacă ți-ai pierdut telefonul prin casă, atunci este foarte simplu. Doar pui un prieten să te apeleze și rezolvi problema.

Ce se întâmplă însă dacă telefonul tău a fost furat? De cele mai multe ori, hoții închid telefonul pentru a evita ca localizarea să poată fi realizată.

Cum îți găsești telefonul pierdut dacă e închis. Localizarea este foarte simplă

Totuși, sunt șanse să îți mai poți recupera telefonul. Astfel, dacă ai un telefon cu sistem de operare Android si l-ai configurat cu ajutorul unui cont Google, atunci motorul de cautare iti va fi de ajutor in a-ti recupera dispozitivul. Pentru asta e indicat sa ai mereu activata locatia.

Astfel, ar fi bine ca mereu locația să fie activă pe telefonul tău, pentru că nu știi cum ajungi ntr-o astfel de situație.

Mai departe, dacă ai locația activată pe telefonul pierdut sau furat, intră pe google.com/android/find, și introdu datele contului tau de Google, adica adresa de e-mail si parola pe care o folosesti, iar telefonul va fi localizat in ultimul spatiu in care el a fost deschis.

Cum îți găsești telefonul pierdut dacă e închis. Localizarea este foarte simplă

Daca utilizezi acelasi cont Google pentru mai multe dispozitive, atunci mai ai de facut un pas si anume sa alegi, sa selectezi dispozitivul pierdut. Tocmai de aceea, este bine sa stii cum sa faci o localizare a unui telefon mobil inchis.

Daca, pe de alta parte, esti proprietarul unui iPhone, atunci lucrurile se complica putin, insa in sensul ca totul depinde de maniera in care dispozitivul tau a fost configurat, dar si de sistemul de operare pe care il utilizezi.

In cazul in care mai ai un alt dispozitiv Apple, poti utiliza aplicatia Find my iPhone in care trebuie doar sa introduci datele pentru a primi o harta cu locatia exacta in care se afla telefonul tau.

Cum îți găsești telefonul pierdut dacă e închis. Localizarea este foarte simplă

Mai există și alte aplicatii care functioneaza aproximativ la fel, printre care Gadget Track, iLocalis, GPS TRACKER, GPS Tracks, iHound, Phone Tracker for iPhones sau iCaughtU.

De asemenea, daca ai pus mana pe cel mai nou sistem de operare, lucrurile sunt chiar mai simple. Poti urmari telefonul in timp real, pentru ca el va transmite semnale Bluetooth chiar daca este este inchis.

Asadar, poti ajunge la telefon si il poti recupera fara prea multe dificultati. Nu la fel de simpla sta treaba daca ai un sistem de operare putin mai vechi, asa cum, probabil au cei mai multi dintre posesorii de iPhone. În acest caz, nu poti urmari telefonul in timp real, dar vei vedea ultimul loc in care acesta a fost inregistrat.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri