Cum ne-au descris nemții, după meciul pierdut cu Belgia. Au folosit un singur cuvânt

România a cedat în fața naționalei din Belgia, scor 0-2, în etapa a doua a fazei grupelor de la EURO 2024. Cu toate acestea, „Tricolorii” păstrează șanse la calificarea în optimile de finală ale turneului final.

Elevii lui Edi Iordănescu au început meciul de la 0-1, după ce „Dracii Roșii” au marcat după doar 74 de secunde, prin Tielemans, în urma unei mingi aşezate de Lukaku. Niță a fost providențial în fața atacanților de zeci de milioane de euro ai Belgiei, iar România putea da lovitura la ocaziile lui Mihăilă și Man.

Reacții după România-Belgia: „Curajoși” și „Gol-Fulger”

Nemții de la Bild i-au caracterizat într-un singur cuvânt pe „Tricolori” după meciul Belgia-România: „Curajoși”.

Cei care au mai punctat o dată au fost tot belgienii, în minutul 80. Defensiva noastră, care s-a descurcat admirabil în multe situații dificile, a cedat surprinzător la o degajare a portarului Casteels.

De Bruyne a ţâşnit de lângă fundaşii centrali, a marcat pe lângă Niţă și a stabilit rezultatul final.

„Belgia a sărbătorit un gol-fulger, Lukaku a celebrat prea repede”, au titrat nemții de la Bild, după România-Belgia, cu referire la golul anulat al lui Romelu Lukaku, pentru un ofsaid milimetric.

Jurnaliștii germani i-au caracterizat pe „Tricolori” într-un singur cuvânt: curajoși! „Românii au fost curajoși. Au ratat cea mai mare ocazie în minutul 68”.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed