AcasăGeneralCum poți bloca rapid și ușor reclamele care rulează pe Youtube

Cum poți bloca rapid și ușor reclamele care rulează pe Youtube

Cum poți bloca rapid și ușor reclamele care rulează pe Youtube. Reclamele care apar pe Youtube pot fi uneori destul de enervante, însă ai trei soluții prin care poți scăpa rapid de ele.

go4it.ro arată cele trei metode pe care le poți folosi pentru a bloca rapid și ușor reclamele care rulează pe Youtube.

Cum poți bloca rapid și ușor reclamele care rulează pe Youtube

Potrivit sursei citate, un utilizator de Reddit a descoperit că dacă adaugi după youtube.com încă un punct și apoi continuă link-ul obișnuit, clipul continuă să fie redat fără probleme, însă anumite părți ale site-ului sunt „stricate”. Printre cele stricate se află și sistemul care livrează reclame.

Această soluție funcționează în varianta desktop, însă poate fi folosită și pe mobil. Tot ce trebuie să faci pe telefon este să ceri din browser (Chrome, sau oricare altul) varianta desktop a site-ului. Apoi poți adăuga în link acel punct, care elimină accesul la reclame.

Cum poți bloca rapid și ușor reclamele care rulează pe Youtube

Pe de altă parte, în timp ce reclamele vor fi ascunse, alte secțiuni ale site-ului s-ar putea să nu funcționeze foarte bine. Setările personale, precum alegerea de a folosi interfața „Dark Mode” se strică imediat ce modifici link-ul.

De exemplu, dacă link-ul original este https://www.youtube.com/watch?v=XacCPqvW7KY, link-ul modificat va fi https://www.youtube.com./watch?v=XacCPqvW7KY.

Cum poți bloca rapid și ușor reclamele care rulează pe Youtube

O altă soluție mai simplă este Ad Block-ul, care rămâne în continuare preferatul pentru a bloca reclamele pe YouTube. Cei care folosesc predominant YouTube pe Android au de multă vreme aplicația YouTube Vanced, care oferă multe dintre avantajele obișnuite ale serviciului, fără reclame.

De altfel, multe dintre funcțiile Premium sunt de asemenea disponibile în YouTube Vanced.

Ultimele Articole