Cum poți contribui la împădurirea României printr-o mărturie unică

0

Inițiativă unică în România: ONG-ul „Mărturie pe viață” plantează puieți prin intermediul mărturiilor oferite la evenimentele importante din viața ta

Cu toții ne dorim o lume mai bună, locuri verzi în care să ne plimbăm alături de copiii noștri, copaci înalți și impresionanți, sau aerul curat de munte. Tocmai de aceea, ONG-ul „Mărturie pe viață” vine cu o inițiativă unică, care să te ajute să marchezi cele mai importante momente din viața ta, într-un mod diferit.

Fie că te pregătești să pășești spre altar, sau îți creștinezi micuțul, acest cadou sigur îi va bucura pe invitați. ONG-ul „Mărturie pe viață” vine în fața noastră cu o idee îndrăzneață: certificate de plantare personalizate nominal, care atestă faptul că în numele invitatului căruia  s-a oferit mărturia, a fost plantat un puiet, ca urmare a unei donații făcute de miri.

Mai exact, câțiva tineri cu inițiativă din Maramureș (unul dintre cele mai afectate județe de defrișările ilegale), au înființat un ONG care susține campaniile de împadurire din România. Dacă urmează să ai un eveniment important în viața ta, poți apela la „Mărturie pe viață” pentru a ieși din tipare și a ajuta la împădurire. Vei putea alege să le oferi invitaților tăi  certificate de plantare, iar ei se vor bucura cu siguranță de marturia unica și inovatoare. Certificatul atestă faptul că în numele celui căruia s-a oferit mărturia, a fost plantat un puiet, care va aduce bucurie peste câțiva ani și va contribui la sănătatea celor din jur.

ONG-ul a fost creat în anul 2021 și se evidențiază prin unicitate. Își propune să vină în sprijinul pădurilor atât de afectate de defrișările din ultimii ani, și să facă o schimbare în țara noastră.

De ce să oferi această mărturie specială la nuntă sau botezul copilului?

Invitații prezenți la evenimentul tău vor fi cu siguranță surprinși. Știm cu toții că de cele mai multe ori, clasicele mărturii ajung pierdute undeva prin casă, sau chiar la coșul de gunoi. Așadar, poți dona suma aferentă numărului de invitați ONG-ului, iar ei se vor ocupa de achiziționarea, plantarea puieților și personalizarea certificatelor. De menționat este și faptul că invitații tăi vor primi certificatele gata împachetate și pregătite să ofere bucurie.

Cu siguranță această inițiativă merită susținută, iar prin implicare și sprijin, facem pași vizibili spre o Romanie mai respirabilă.