AcasăActualitateCum poți să plătești taxa de pod de la Fetești. Cât timp...

Cum poți să plătești taxa de pod de la Fetești. Cât timp este valabilă plata

Cum poți să plătești taxa de pod de la Fetești. Cât timp este valabilă plata. Cei care vor să ajungă pe litoralul românesc cel mai probabil sunt nevoiți să traverseze podul de la Fetești.

Pentru traversarea podului se achită o taxă, iar cei care nu fac acest lucru se trezesc după câteva luni cu amenzi. Cum plătești taxa de pod de la Fetești și ce modalități există?

Evident, cea clasică, adică plata fix la pod, unde un operator așteaptă. De asemenea, o altă opțiune este plata prin SMS.

Pentru a face asta, trebuie sa trimiti un mesaj SMS la numarul 7577, indiferent de reteaua in care te afli (Vodafone, Telekom, Orange sau Digi).

Cum poți să plătești taxa de pod de la Fetești. Cât timp este valabilă plata

Poti alege aceasta metoda de plata pentru a evita sa stai la coada. Este necesar ca mesajul pe care il trimiti sa contina numarul de inmatriculare si categoria autovehiculului. Spre exemplu, numarul de inmatriculare este B-123-ABC, iar categoria este 1.

Mai departe, vei primi prin SMS un mesaj automat in care esti informat ca peajul va fi emis pentru datele furnizate si solicitarea de a le confirma.

Pentru a confirma ca datele sunt corecte, trebuie sa trimit un SMS la 7577 cu textul DA. Vei primi prin SMS mesajul de confirmare pentru emiterea peajului, seria, dar si durata acestuia de valabilitate.

În ceea ce privește prețurile percepute, iată care sunt tarifele în euro pentru taxa de pod de la Fetesti prin SMS:

Cum poți să plătești taxa de pod de la Fetești. Cât timp este valabilă plata

Vehicule rutiere de transport persoane cu cel mult 8+1 locuri pe scaune, inclusiv conducatorul auto – tarif de 2.7 euro (ex. SMS: B123ABC 1)
Vehicule rutiere cu masa totala maxim autorizata mai mica sau egala cu 3.5 tone, exclusiv vehiculele rutiere de transport persoane – tarif de 2.7 euro (ex. SMS: B123ABC 1)
Vehicule rutiere de transport persoane cu mai mult de 9 locuri pe scaune, inclusiv conducatorul auto si maximum 23 de locuri pe scaune (incluzand si soferul) – tarif 9.2 euro (ex. SMS: B123ABC 2)

O altă modalitate este plata podului de la Fetești la benzinăriile din țară, iar acolo vei avea nevoie de talonul mașinii.

De asemenea, în cazul in care te-ai razgandit dupa ce ai facut plata in avans si nu ai mai plecat cu masina, trebuie sa stii ca plata podului de la Fetești este valabila un an de zile.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.