Cum poți să șterge toate datele pe care Facebook le deține despre tine

0
48

Facebook știe foarte multe informații persoanale despre utilizatorii săi, iar dacă te-ai hotărât să scapi de ele, află chiar acum cum poți să șterge toate datele pe care Facebook le deține despre tine.

Pentru unele persoane, colectarea datelor de către Facebook nu este una mulțumitoare. Astfel, dacă te afli în căutarea unei metode rapide și eficiente pentru a te asigura că toate datele personale stocate de Facebook dispar definitiv, iată ce trebuie să faci:

Cum poți să șterge toate datele pe care Facebook le deține despre tine

Accesează secțiunea „Setări”, aflată în colțul din dreapta sus a contului, apoi selectează „Informațiile tale de pe Facebook”, una dintre opțiunile pe care le găsești în stânga ferestrei deja deschise.

Alege apoi „Dezactivare și ștergere”, moment în care ai posibilitatea de a opta pentru dezactivarea contului, sau ștergerea sa definitivă. În cazul în care vrei să elimini profilul pentru totodeauna, e nevoie să aștepți aproximativ 30 de zile, perioadă în care Facebook speră să te convingă să revii asupra deciziei.

ține cont de faptul că contul de Facebook se poate șterge și fără perioada de 30 de zile. Totuși dacă nu vrei să mai așteptți aceste 30 de zile, îți poți șterge definitiv contul.

Nu îl vei mai putea accesa niciodată, deci atunci când vei avea nevoie vei fi nevoit să îți faci unul nou. Pentru a-ți dezactiva total contul de Facebook apasă AICI.