Cum poți să vinzi pe eMag Marketplace. Ce pași trebuie să urmezi ca să-ți listezi produsele acolo

0
61

Cei care vor să intre în afaceri și să vândă pe eMag Marketplace trebuie să știe că procedura este una extrem de simplă. Oricine își poate face cunoscută gama largă de produse și se poate adresa unui număr de clienți.

Toți pașii sunt prezentați pe eMag Marketplace  platformă unde vânzătorii se pot înscrie pentru a vinde produsele dorite.

În primă fază, vânzătorul trebuie să stabilească ce produse vrea să comercializeze. Odată făcut contul, trebuie adăugată o gamă largă variată de produse, pentru a te putea adresa unui număr mare de clienți.

Cum poți să vinzi pe eMag Marketplace. Ce pași trebuie să urmezi ca să-ți listezi produsele acolo

Următorul pas este încărcarea de fotografii de calitate, în jur de 3-5 fotografii pentru ca orice client să poată vedea mai bine ce urmează să cumpere.

Se adaugă apoi o decsriere corect, ea fiind cea care are un impact SEO, deci trebuie redactată cu grijă, poate chiar de un specialist.

Stocurile trebuie să fie actualizate corect, iar atunci când ele sunt aproape d final, eMag susține că șansele de vânzare sunt și mai mari.

Odată finalizate toate aceste categorii, livrarea este și ea importantă, la fel ca și răspunsul vânzătorului. Clienților nu le place să aștepte, așa că dacă alegi să te implici în această afacere trebuie să răspunzi în maxim 24 de ore cerințelor clienților.