AcasăEconomieCompaniiCum poți vedea live stream online, evenimentul Apple din 18 octombrie

Cum poți vedea live stream online, evenimentul Apple din 18 octombrie

Apple îşi va prezenta noile produse, iar fanii companiei din întreaga lume vor putea urmări live evenimentul, care va fi transmis direct de la Apple Park, din Cupertino, California.

Prezentarea va începe la 20:00, ora României şi cine va dori să o urmărească online nu trebuie decât să acceseze site-ul apple.com.

Cei de la Apple nu au oferit deloc detalii cu privire la natura evenimentului, aşa că se speculează mult legat de noile produse care vor fi lansate. Gigantul american tocmai a actualizat iPhone, iPad, iPad mini și Apple Watch, aşa că în acest eveniment, cel mai probabil va fi vorba despre Mac. Tot mai multe zvonuri se concentrează în jurul lui MacBook Pro cu procesor M1X, fără linie de atingere și cu mai multe porturi. Este foarte posibil şi ca Apple să introducă pe piaţă un model de iMac mai mare şi mai performant, pentru a completa iMac-ul de 24 de inch.

Un indiciu că Apple va lansa noi modele de MacBook Pro este faptul că MacBook Pro de 16 inci, bazat pe Intel, care nu a mai fost actualizat de doi ani, nu mai este disponibil în multe dintre magazinele Apple. Cert este că sunt şanse extrem de mici ca Apple să aducă îmbunătăţiri pentru iPad Pro cu motor M1, pentru că acest produs a fost actualizat în urmă cu şapte luni.

O altă posibilitate este ca Apple să lanseze a treia generaţie de AirPods. Zvonurile privind această lansare circulau de mult timp şi era de aşteptat ca ele să fie arătate publicului la evenimentul care a avut loc în septembrie.

Ultimele Articole