AcasăActualitateSocialCum prepari masca de păr cu ulei de rozmarin. Planta stimulează creșterea...

Cum prepari masca de păr cu ulei de rozmarin. Planta stimulează creșterea părului

Cum prepari masca de păr cu ulei de rozmarin. Planta stimulează creșterea părului. Dacă îți dorești un păr mai lung într-un mod mai natural, ar fi bine să știi câte ceva despre beneficiile pe care rozmarinul le are asupra firului de păr.

Pe lângă aroma pe care această plantă o deține, în spate se mai ascund și alte beneficii.

Rozmarinul a fost folosit în mod tradițional pentru orice, de la probleme de digestie, la pierderi de memorie, chiar și pentru durerile de dinți.

Cum prepari masca de păr cu ulei de rozmarin. Planta stimulează creșterea părului

Studiile au demonstrat însă că rozmarinul are un efect benefic și asupra stimulării creșterii părului.

Uleiul de rozmarin este un extract de Rosmarinus officinalis, adică de rozmarin. Mai exact, uleiul de rozmarin este produs prin distilarea cu ajutorul aburilor a frunzelor.

Acesta este recomandat atât în cazul persoanelor care se confruntă cu căderea părului, dar și în cazul celor care vor să-l regenereze.

Tot ce trebuie să faci este să pui câteva picături de ulei de rozmarin în palme, după care să-ți masezi scalpul. Ulterior șamponează ca de obicei și clătește în profunzime. Poți, de asemenea, să încerci să incluzi în ritualul de îngrijire produse care conțin rozmarin, întrucât stimulează creșterea părului.

Cum prepari masca de păr cu ulei de rozmarin. Planta stimulează creșterea părului

Totodată, un alt remediu naturist pentru îngrijirea părului este apa de rozmarin, care odată pulverizată poate contribui la reducerea căderii părului și, totodată, îi conferă părului un luciu aparte.

Tot ce trebuie să faci este să fierbi niște apă într-o cratiță, după care să adaugi câteva ramuri de rozmarin.

Odată ce a atins punctul de fierbere, stinge focul și lasă-l la răcit. ulterior, strecoară lichidul și pune-l într-o sticlă cu pulverizator. Aplică-l pe păr ca un tratament leave-in, imediat după ce l-ai spălat.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.