Un iPhone 4 a căzut de la 4.000 de metri. Apoi? A funcţionat!

Device-ul iPhone 4 al lui Jarrod McKinney, aparat cunoscut pentru fragilitatea lui, a fost distrus de copilul său de 2 ani, dărâmat din greşeală de pe un raft. Nu mică i-a fost mirarea lui McKinney când acelaşi telefon i-a căzut din buzunar de la o altitudine de peste 4.000 de metri, când făcea paraşutism, scrie CNN.com.

 

După ce a aterizat, şi-a găsit gadget-ul, cu suprafaţa de sticlă spulberată, pe o clădire, la aproximativ 500 de metri de locul în care a aterizat cu paraşuta. L-a ridicat triumfător deasupra capului, după ce l-a localizat cu ajutorul GPS-ului. În joacă, instructorul de paraşutism Joe Johnson a decis să sune telefonul căzut de la înălţime. Surpriză! Telefonul a început să vibreze.

 

Uimitor este faptul că iPhone 4 este renumit pentru problemele sale de recepţie încă de la lansarea modelului, în 2010. Protecţia consumatorului pretindea că un defect de design al antenei telefonului determină întreruperea neaşteptată a apelurilor. Apple a oferit telefoane gratuite pentru a remedia problema. Mike Gigas, editor IT la Consumer Reports, grup nonprofit care testează telefoane şi alte gadgeturi a afirmat că McKinney a găsit soluţia problemei de recepţie a iPhone 4: il scapi din avion!

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed