AcasăEconomieAutoCum să cumperi o mașină din Europa fără să fie nevoie să...

Cum să cumperi o mașină din Europa fără să fie nevoie să te deplasezi 

Nu de puține ori am auzit faptul că o mașină adusă din Europa, mai ales dacă discutăm despre una second hand, este mult mai bună decât una pe care am cumpăra-o de aici, din România.

Și adevărul nu este unul departe de realitate, mai ales că parcul auto european se înnoiește într-un ritm mult mai rapid decât cel din România.

Iar asta înseamnă că pentru același buget, din țări europene precum Germania sau Franța putem achiziționa mașini cu mai puțini kilometri, înmatriculate mai recent și de multe ori întreținute mult mai bine.

Să aduci însă o mașină din Europa nu este un lucru tocmai ușor la prima vedere. Sunt destule norme pe care trebuie să le cunoști și bineînțeles drumul este destul de dificil la rândul său.

Platforma cautimasina.ro și Sab Auto îți pune însă la dispoziție o variantă extrem de simplă prin care poți achiziționa autoturismul pe care îl visezi din orice țară din Europa fără să fie nevoie să te deplasezi până acolo, să negociezi singur sau să verifici că ceea ce cumperi este cu adevărat în regulă.

Nu este nevoie decât să accesezi secțiunea Mașini la Comandă de pe site-ul cautimasina.ro și pentru fiecare anunț postat aici, pe lângă o descriere clasică a autoturismului ai posibilitatea să și contactezi în mod direct un consultant Sab Auto.

Consultantul îți va ușura munca de negocierea autoturismului și până la verificarea, înmatricularea în România și livrarea acestuia direct în parcare la tine în fix 14 zile lucrătoare din momentul în care te hotărăști asupra achiziției.

Iată cât de simplu este întregul proces:

1. Accesezi secțiunea Mașini la Comandă de pe cautimasina.ro și alegi autoturismul pe care ți-l dorești. 

2. Contactezi direct de pe site-ul cautimasina.ro un specialist Sab Auto.

În cazul în care niciunul din anunțurile pe care le vei găsi pe cautimasina.ro nu este pe placul tău (deși în acest moment sunt peste 200.000 de anunțuri cu mașini la comandă din toată Europa), poți să trimiți către Sab Auto o cerere cu propriile tale cerințe.

3. În momentul în care identifici alături de consultantul tău Sab Auto o mașină potrivită pentru tine, acesta se va asigura că autoturismul corespunde nu numai cerințelor tale, ci și din punct de vedere tehnic. Se va întocmi un raport detaliat în care îți vor fi prezentate eventualele vicii ale mașinii, chiar până la cele mai fine zgârieturi pentru a te asigura că știi totul despre ce vrei să cumperi.

4. Atunci când te hotărăști, plătești un avans de 20% din valoarea mașinii sau prețul integral, caz în care vei beneficia și de reduceri.

5. Mașina va fi livrată, fără ca tu să îți bați capul cu transportul acesteia, în parcul Sab Auto. Aici, specialiștii vor verifica mașina din toate punctele de vedere și dacă dorești, se pot ocupa și de numerele de roșii și de tot procesul de înmatriculare.

6. Autoturismul mult așteptat va fi livrat în 14 zile lucrătoare exact în locația aleasă de tine, indiferent unde s-ar afla aceasta în România. Nu trebuie să îți faci griji nici măcar că s-ar putea întâmpla ceva cu mașina în timpul transportului: aceasta este asigurată 100% în caz de orice.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.