Cum să îmbrăcați și să purtați accesorii pentru bărbați

0
17
Cum să îmbrăcați și să purtați accesorii pentru bărbați

Tendințele modei masculine 2020 au dat, de asemenea, o nouă perspectivă ținutelor distincte și iconice. Anul acesta a fost în principal despre stilul casual și accesoriile pentru bărbați.

Stilul este vocea dvs. Este important să ne amintim că cineva își va forma o părere despre dvs. în primele 60 de secunde de la prima întâlnire. De ce să nu faceți această impresie una memorabilă? Unul dintre cele mai simple moduri de a face acest lucru este prin accesoriile potrivite.

Acestea sunt câteva dintre accesoriile esențiale pentru bărbați, care vă permit să exprimați cine sunteți. 

Cum să purtați accesoriile pentru bărbați

Se spune că accesoriile fac sau desfac o ținută și, în majoritatea cazurilor, mai puțin este, fără îndoială, mai mult. Amintiți-vă aceste cuvinte cheie și vă veți descurca cu siguranță. 

Mai puțin este mai mult

Este ușor să depășiți limita uneori, când trebuie să vă accesorizați ținuta. Una dintre cele mai importante reguli de modă pentru bărbați este simplificarea acesteia. O singură piesă statement este suficientă pentru a ieși în evidență, fără a fi nevoie de alte accesorii. Acesta poate fi un ceas bărbătesc sau o curea bună. Alegeți o piesă de calitate.

Nu aveți nevoie de articole asortate

Este bine să aveți o temă care să reiasă din întreaga ținută, dar nu trebuie să se potrivească totul, tot timpul. O asortare excesivă poate fi copleșitoare. Optați pentru diferite nuanțe, de aceeași culoare, pentru a crea profunzime.

Alegeți piese clasice

Cumpărați piese care vor rămâne atemporale. Este deosebit de important pentru genți de mână, ceasuri de bărbați și articole de bijuterii. Această regulă nu este doar pentru femei, ci este la fel de importantă și pentru accesoriile de modă pentru bărbați. Există o serie de lucruri, cum ar fi un ceas bărbătesc cu curea din piele maro, care se potrivește frumos cu fiecare ținută.

Evitați pastelul și negrul

Dacă aveți tonuri pastelate în ținuta dvs., păstrați accesoriile la fel de subtile. Culorile închise vor face aceste nuanțe să pară inconsistente. Negrul va arăta elegant doar atunci când alegeți să purtați culori neutre, cum ar fi bej și crem.

Fiți atent la dimensiune

Dimensiunea accesoriilor pentru bărbați este importantă, atunci când este vorba despre stilul personal. Unii oameni arată bine cu piese mari, în timp ce alții arată mai bine cu dimensiuni mai mici. De exemplu, inelele mari și benzile groase vor arăta ciudat pe persoanele de înălțimi mai mici. Alegeți întotdeauna piesele care se potrivesc personalității dumneavoastră. La urma urmei, accesoriile pentru bărbați vizează îmbunătățirea aspectului. 

Cum să purtați accesorii pentru bărbați

Curele din piele

Cureaua este cel mai esențial accesoriu, dintre cele pentru bărbați. Este un echilibru perfect între funcționalitate și accesorizare. Curelele au fost de fapt create pentru a menține pantalonii fixați la locul lor în talie, dar au devenit un element eficient pentru a eleva o ținută. Cheia este să alegeți dimensiunea corectă a curelei. Nu ar trebui să fie prea lungă sau prea scurtă.

Următorul lucru important este să vă uitați la culoarea curelei. Culoarea potrivită poate accentua ținuta, însă culoarea greșită poate distrage atenția de la ea. Dacă asortați culoarea curelei cu ținuta, puteți crea iluzia de a părea mai înalt.

 

  • – Curele negre: această culoare este potrivită pentru rafinament și un aspect formal al ținutei. 
  • – Curele maro: acestea sunt, în mod firesc, prima dragoste pentru mulți bărbați. O curea maro pe un pantalon bleumarin și o cămașă albă oxford este cea mai frumoasă combinație. Acest aspect este clasic, atemporal și cel mai bun aspect smart-casual. 
  • – Există, de asemenea, „curele statement” care sunt mai mult pentru aspectul casual. Puteți adăuga o curea statement pe o ținută colorată, pentru a crea un stil unic.

Ceasuri pentru bărbați

Există o regulă nescrisă că valoarea unui bărbat este determinată de ceasul său. Nu vom nega această regulă, însă majoritatea oamenilor au rămas la ideea unui ceas de lux. Da, puteți alege un ceas scump și îl puteți păstra ca o achiziție unică. Dar amintiți-vă că orice ceas, de lux sau ieftin, poate scoate în evidență chiar și cea mai simplă ținută.

Cu toate acestea, unele ceasuri barbati vin cu un preț mai mare, pe care nu toată lumea și-l poate permite. Așadar, cum alegeți un ceas barbatesc care să fie bun și pentru portofelul dvs.? Amintiți-vă că un ceas reflectă personalitatea și gustul dvs. Luați în considerare cureaua și fața ceasului. Alegeți după preferința dvs. și nu conform tendințelor.

Încălțăminte pentru bărbați

Pantofii vă transformă limbajul corpului și atitudinea și vă transmit cu adevărat personalitatea. În afară de ceasuri, pantofii sunt unul dintre cele mai scumpe accesorii pentru bărbați.

Concentrați-vă mai mult pe procesul de achiziționare a pantofilor. Luați în considerare următorii factori:

  • – Materialul și textura pantofilor
  • – Meșteșugul și detaliile
  • – Cât de atemporală este perechea de pantofi
  • – Finisarea încălțămintei (dacă sunt potriviți pentru toate condițiile meteorologice)