Cum să-ţi alegi geanta potrivită

0
Cum să-ţi alegi geanta potrivită

În general, specialiştii spun că geanta trebuie să aibă o formă opusă tipului tău de corp. Când eşti la cumpărături, îndreaptă-te spre cabina de probă şi analizează în oglindă cum îţi stă cu viitoarea geantă, din toate unghiurile. La fel ca jeanşii, o geantă poate scădea sau adăuga kilograme, potrivit becomegorgeous.com.

 

Femei înalte, cu silueta subţire

Acestui tip de siluetă i se potrivesc genţile late în partea de jos şi subţiate în partea de sus, cu mânere scurte (de tip hobo). Trebuie evitate genţile de umăr, cu barete scurte pentru că vor alungi şi mai mult silueta.

 

Femei minione

Genţile supradimensionate nu sunt potrivite pentru această siluetă, pentru că o pun în umbră. Cele mai potrivit genţi sunt cele de dimensiune mică. A se evita genţile de umăr cu baretă lungă pentru că taie şi mai mult din înălţimea corpului.

 

Femei cu forme pline

Genţile de umăr care ajung în partea de jos chiar deasupra taliei constuie cea mai potrivită alegere. Singurul tip de geantă care trebuie evitat este cel care pare prea mare sau prea mic în comparaţie cu dimensiunea corpului.

 

Femei cu forme xxl

În acest caz trebuie evitate genţile prea mici. Alegeţi o geantă mare, cu structură, de tip bowling. O geantă prea mică va adăuga câteva kilograme în plus corpului dumneavoastră.