Cum să-ți controlezi emoțiile atunci când mergi la o întâlnire importantă

Cum să-ți controlezi emoțiile atunci când mergi la o întâlnire importantă. Ai o întâlnire importantă și nu știi cum să își controlezi emoțiile? Iată ce trebuie să faci.

În primul rând trebuie să îți asumi emoția, pentru că este ceva normal. Totodată, trebuie să te pui pe primul loc și să știi că această întâlnire este despre tine și nicidecum despre ceilalți.

Reflectă asupra modului în care vrei să vezi evenimentul și preia controlul. Elimină orice scenariu negativ pe care îl ai în minte și de asemenea încearcă să îți conturezi o poveste pozitivă care să te ajute să îți schimbi atitudinea.

Odată ce ai identificat povestea, poți prelua controlul punându-ți întrebări care să vă provoace să ieși din poveștile de victimă, ticălos și neajutorat.

De exemplu, mă transform din victimă în actor întrebându-mă: „Ce mă prefac că nu știu despre rolul meu în această situație?”. Îl transform pe Dale din ticălos în om întrebându-mă: „De ce ar spune asta o persoană rezonabilă, rațională și decentă?” și mă transform din neajutorat în capabil întrebându-mă: „Care este lucrul corect pe care trebuie să-l fac acum pentru a mă îndrepta spre ceea ce îmi doresc cu adevărat?”.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed