AcasăActualitateSocialCum scapi de petele de ojă de pe haine. Cele mai ingenioase...

Cum scapi de petele de ojă de pe haine. Cele mai ingenioase soluții

Cum scapi de petele de ojă de pe haine. Cele mai ingenioase soluții. Oricui i se poate întâmpla să scape o picătură de ojă pe haine.

Lucrurile se pot rezolva însă. În primul rând, pentru curatarea petelor de oja o sa ai nevoie de acetona sau o alta solutie de curatare a ojei de pe unghii, putina vata sau alte materiale absorbante, niste betisoare de urechi, dar si spirt.

Cum scapi de petele de ojă de pe haine. Cele mai ingenioase soluții

Totodată, va trebui sa mai ai la indemana o cutit nu foarte ascutit si un aspirator.

Inainte de a incepe sa cureti petele, înmoaie un bețișor de urechi în acetonă pentru. averea cum acționează, mai exact dacă decolorează sau nu materialul.

Mai apoi pune niste prosoape de bucatarie sub materialul patat, iar apoi inmoaie o carpa sau o bucata de vata in acetona. Urmatorul pas este sa incerci sa cureti usor zona patatat de la exterior catre interior, pentru a nu mari suprafata afectata de oja.

Cum scapi de petele de ojă de pe haine. Cele mai ingenioase soluții

Pe masura ce cureti pata, schimba si prosoapele de bucatarie de sub aceasta pentru ca oja va incepe sa iasa din tesatura. Dupa ce ai curatat pata in totalitate, foloseste spirt spentru a elimina urmele de acetona.

Poti face acest lucru folosind o bucata de vata. La final, ar fi indicat sa bagi hainele in masina de spalat pentru a elimina orice urma de solutie din tesatura.

Același lucru se aplică și în cazul unui strop de ojă de pe covor, însă ai grijă să faci această procedură cu un geam larg deschis, pentru că mirosul poate să fie destul de neplăcut, dar și toxic.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.